به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل گروه پتروپارس دکتر ثقفی با اشاره به این دستاورد در بیست و یکمین نشست کمیته مدیریت مشترک طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی که در شرکت نفت و گاز پارس برگزار شد افزود: «در ابتدای دولت چهاردهم، ساخت جکت سرچاهی موقعیت SPD11A کمتر از ۳۵ درصد پیشرفت داشت، در حالی که هماکنون این جکت کاملاً آماده شده و با نهایی شدن مراحل لجستیکی، طی یک ماه آینده بارگیری و برای نصب به آبهای خلیج فارس ارسال خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین عملیات حفاری چاههای جدید، تأمین دکل حفاری و تجهیزات و ساخت عرشه دوم نیز مطابق برنامهریزیهای به عمل آمده، ادامه دارد و افزایش تولید این فاز سهم مهمی در تراز انرژی کشور داشته است.
دکتر ثقفی در پایان با قدردانی از حمایتهای های شرکت نفت گاز پارس به عنوان کارفرمای پروژه و همه مدیران، متخصصان و نیروهای این طرح ملی تأکید کرد: گروه پتروپارس با تکیه بر دانش و توان ایرانی و نیروی انسانی توانمند خود مصمم به تکمیل موفق این پروژه ملی است و با رویکرد وفاق و همدلی با تمامی بدنه وزارت نفت به این مهم دست خواهد یافت.