23:09 - 15 اردیبهشت 1404

آخرین اخبار
دکتر اخلاقی در سازمان بورس اوراق بهادار تهران تاکید کرد:
مدیرعامل بانک تجارت همزمان با شانزدهمین سال‌روز عرضه اولیه سهام این بانک در بازار سرمایه، ضمن ارائه گزارشی از تحولات این بانک در حوزه کسب‌وکاری، زنگ آغاز معاملات بورس تهران را به صدا درآورد.

به گزارش برداشت روز،  به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار در مراسم “یک‌شنبه – یک ناشر” بورس اوراق بهادار تهران، که صبح روز یکشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه با حضور محمود گودرزی “مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران” و اعضای هیات مدیره و جمعی از مدیران این بانک برگزار شد، با اشاره به فراز و فرودهای این بانک در ۱۶ سال گذشته و عملکرد بانک تجارت در چهار سال اخیر گفت: نسبت‌ها و شاخص‌های مندرج در صورت‌های مالی مجموعه بانک تجارت مبین ظرفیت‌های این بانک است؛ کما اینکه در چهار سال گذشته و پس از ۷ سال زیان‌دهی، بانک تجارت توانست به‌صورت مستمر سودآوری را محقق سازد. این روند فرصتی را فراهم کرد تا ساختار بانک را مستحکم سازیم و نرخ کفایت سرمایه بانک را که در سال ۱۳۹۸ کمتر از ۲٫۸ بود، در چهار سال پیاپی افزایش داده و عدد ۸٫۳ را به ثبت رسید و امیدواریم با تداوم همین رویکردی بتوانیم این عدد را به ۱۴ درصد در پایان دوره چهار ساله افزایش دهیم.

هدف بانک تجارت رضایت سهامداران است

وی افزود: اهمیت کفایت سرمایه آنجا مشخص‌تر می‌شود که بدانیم از منظر سهامداران و بازار سرمایه، زمانی که کفایت سرمایه کمتر از ۸ باشد امکان توزیع سود وجود ندارد که با تلاش صورت گرفته امیدواریم امسال پس از گذشت ۹ سال با توزیع سود مناسب توانسته باشیم دلگرمی و رضایتمندی سهامداران را فراهم کنیم.

چرخش هدفمند بانک تجارت به سمت محصولات کارمزدمحور

مدیرعامل بانک تجارت با بیان اینکه مجموعه‌ی بانک خود را موظف می‌داند که از ارزش واقعی سهم در بازار محافظت کند یادآور شد: بانک تجارت در سه سال گذشته با هدف تداوم سودآوری، با ایجاد تغییر در استراتژی و مدل کسب‌وکاری خود تلاش کرد از نقش واسطه‌گری وجوه به‌عنوان فعالیت اصلی، به سمت ارائه خدمات کارمزدمحور تغییر روش دهد تا به این ترتیب سودآوری بانک را در یک دامنه بلندمدت زمانی تضمین کند.

رکورددار بیشترین بهره‌وری از منابع در اختیار در صنعت بانکداری کشور

دکتر اخلاقی اضافه کرد: به همین دلیل در سال‌‌های اخیر ما خدمات پایه بانکداری را در قالب محصولات متنوع به مشتریان عرضه کردیم و تاکیدمان بر تامین مالی مشتریان اعم از مشتریان خرد و کسب‌و کارهای متوسط و بزرگ قرار گرفت و از این جهت است که تامین مالی بانک تجارت نسبت به منابع نقد در اختیار آن به مراتب بیش از آن چیزی است که در نظام بانکی متداول است؛ به‌طوری‌که در سال ۱۴۰۳ بانک تجارت به ازای هر ۱۰۰ واحد سپرده‌ی در اختیار خود ۱۴۱ واحد تامین مالی کسب‌و‌کارهای خرد متوسط و بزرگ و اشخاص حقیقی را عهده‌دار شد و این در حالی است که این نسبت در نظام بانکی کمتر از ۷۰ درصد است که امیدواریم بر همین اساس در دوره بلندمدتی بتوانیم سهم بانک تجارت از بازار را توسعه دهیم.

خروج از بنگاه‌داری با هدف افزایش توان در پرداخت تسهیلات

دکتر اخلاقی خارج شدن از بنگاه‌داری و کم کردن سهم فعالیت‌های اقتصادی غیرمرتبط با فعالیت اصلی بانک را از استراتژی‌های مهم بانک تجارت در سال‌های اخیر عنوان و تاکید کرد: این استراتژی به‌نحوی در دستور کار قرار گرفته که در سال ۱۴۰۳ حدود ۴۲ همت شرکت‌ها و دارایی‌های مازاد بانک را واگذار کردیم و با وارد کردن این عدد به کسب‌وکار بانک، سود عملیاتی بیشتری عاید بانک شد.

توفیقات چشمگیر بانک تجارت در وصول مطالبات

مدیرعامل بانک تجارت در ادامه به موضوع وصول مطالبات به‌عنوان رویکرد دیگر این بانک اشاره کرد و گفت: برنامه اجرایی دیگر ما وصول مطالبات از دولت و شرکت‌های دولتی است که به‌عنوان نمونه در سال ۱۴۰۳ صرفا از شهرداری‌ها ۳۰ همت وصول مطالبات داشتیم که این عدد اکنون خود را در بخش درآمدهای بانک نشان می‌دهد. از سوی دیگر در همکاری با وزارت نیرو اقداماتی انجام شد و در پایان سال گذشته و ابتدای سال جاری گام‌های بلندی برداشته شده و امیدواریم در نیمه اول سال جاری بتوانیم بخش قابل توجهی از این دست مطالبات را وصول کنیم که البته در ایجاد درآمدهای بانک تأثیر به‌سزایی خواهد داشت.

محمود گودرزی “مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران” در پایان این مراسم لوح یادبود بورس اوراق بهادار تهران را به دکتر هادی اخلاقی مدیرعامل این بانک اعطا کرد.

bardashtrooz.ir/news/214561

اخبار جدید