به گزارش برداشت روز، در راستای تعامل و تبادل نظر با شبکه گسترده همکاران در سراسر کشور، صندوق قرضالحسنه شاهد، در روز چهارشنبه 20 فروردین میزبان نخستین نشست مجازی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره، جناب آقای دکتر اسلام کریمی، با همکاران ارجمند در سال 1404 بود. این رویداد مهم در محل سالن اجتماعات شهدای مدافع سلامت ستاد مرکز و با حضور اعضای محترم هیات مدیره جناب آقای محسنی و سرکارخانم دکتر کشفی، مدیران ارشد صندوق، روسای مناطق و همکاران در سراسر کشور به صورت وبینار برگزار گردید و بستری را فراهم آورد تا ضمن ارائه گزارش عملکرد سال گذشته، به بررسی چالشها و فرصتهای پیش رو پرداخته شود.
در ابتدای این نشست، مدیر عامل و رئیس هیات مدیره، ضمن ابراز خرسندی از برقراری این ارتباط مستقیم و صمیمانه، از زحمات و تلاشهای بیدریغ یکایک همکاران در سال گذشته قدردانی نمودند. ایشان با تاکید بر رسالت خطیر و وظیفه ذاتی صندوق در خدمترسانی به جامعه معزز خانوادههای شهدا و ایثارگران، اهداف اصلی صندوق را در جهت ارائه خدمات هرچه شایسته تر و حفظ کرامت این عزیزان و سه محور تکریم، اولویت قرار دادن رضایتمندی و تحول در جهت توسعه و تعالی سرمایه انسانی با توجه به زیر ساخت ها ی حوزه ی فن آوری و اطلاعات را خاطرنشان ساختند و بیان کردند که در سال گذشته مبلغی بالغ بر شش هزار و ششصد و پنجاه و سه میلیارد تومان به هشتادو شش هزار و چهارصد و سی نفر از اعضا صندوق قرض الحسنه شاهد پرداخت شده است. دکتر اسلام کریمی در ادامه ی سخنان خود به اهمیت حضور رابطین به عنوان همکاران خط مقدم و اصلی ترین نقش در تعامل با جامعه ایثارگران تاکید و متذکر شدند که این عزیزان باید مانند همیشه با روحیه بالا و مومنانه تر آماده ی خدمت رسانی به قشر معزز خانواده های شهدا وایثارگران باشند و این تعامل با نظارت و همدلی بیشتر روسای محترم مناطق و همکاران در استانها شکل می گیرد . وی افزود ارتقا مشارکت همکاران در تصمیمات مدیران با روحیه همدلی، ایمان و تعهد بسیار ضروریست و صندوق قرض الحسنه شاهد به عنوان تنها صندوق قرض الحسنه تک شعبه ای بسیار سریع و صریح عمل کرده واین مطلب جای مباهات دارد و در آینده نیز باید به گونه ای عمل شود که اعضا در کمترین زمان از دورترین نقاط کشور امکان دسترسی به خدمات را داشته باشند.
در ادامه این نشست، مدیران ارشد صندوق، از جمله مدیران حوزههای اعتبارات و تسهیلات ‘مالی و خزانه ، سرمایه انسانی، امور مشتریان، فناوری و سایر بخشهای کلیدی، به ارائه خلاصه گزارشات از فعالیتهای صندوق در سال 1403 پرداختند. براساس گزارشات ارائه شده، در سال گذشته در بخش امور مشتریان قدم های ارزشمندی برداشته شده است که در همین راستا توسعه سیستم های ارتباطی با اعضا و ارتقا درکیفیت پاسخ دهی رخ داده است. همچنین مدیر سرمایه انسانی از پویش های اجرا شده در سال 1403 سخن گفتند و بیان داشتند در این بازه 650 دیدار و تکریم از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران در قالب 4 پویش انجام گردیده است. این گزارشات، تصویری روشن از دستاوردها، چالشها و نقاط قوت صندوق در سال گذشته را به تصویر کشید. علاوه بر این، مدیران ارشد، پیشنهادات و ایدههای سازنده خود را در راستای بهبود عملکرد و تحقق چشماندازهای آتی صندوق مطرح نمودند. در بخش پایانی این وبینار، فرصتی برای پرسش و پاسخ فراهم گردید و دکتر اسلام کریمی و مدیران ارشد به سوالات همکاران در خصوص حوزههای مختلف پاسخ دادند.