02:42 - 19 فروردین 1404

آخرین اخبار
با حضور هیات مدیره ایکو و نمایندگان صاحبان اکثریت سهام تاکید شد
مدیرعامل ایران‌خودرو گفت: طبق اطلاعات منتشر شده، حدود هفت هزار دستگاه کشنده دست دوم در گمرکات کشور دپو شده‌اند که برای واردات آن‌ها بیش از یک میلیارد دلار ارز نیاز است؛ در حالی که ظرفیت تولید این محصولات در داخل کشور، به‌ویژه در ایران‌خودرو دیزل، به‌طور کامل وجود دارد.

به گزارش برداشت روز ،عادل پیرمحمدی در نشست تخصصی بررسی چشم‌انداز ایران‌خودرو دیزل، عملکرد، چالش‌ها و راهبردهای توسعه‌ای این شرکت که با حضور اعضای هیات مدیره ایکو، نمایندگان صاحبان اکثریت سهام و مدیران ارشد ایران‌خودرو دیزل برگزار شد، با تاکید بر ضرورت اصلاح استراتژی‌های توسعه محصول در ایران‌خودرو دیزل افزود: متاسفانه در سال‌های گذشته به دلیل نبود برنامه‌ریزی دقیق و موثر، بخشی از سهم بازار از دست رفته است. اگر توسعه محصول به‌موقع و متناسب با نیاز بازار انجام می‌شد، امروز با این چالش‌ها مواجه نبودیم. یقینا با تغییرات مدیریتی صورت‌گرفته، در مسیر بهبود و ارتقای عملکرد این شرکت گام‌های موثری برداشته می‌شود.

وی عدم اعمال قیمت‌گذاری دستوری در محصولات تجاری را عامل مهمی در تولید اقتصادی ایران‌خودرو دیزل برشمرد و در عین حال ساختارهای داخلی و تامین ارز را از چالش‌های اصلی این شرکت دانست و گفت: بازار و تقاضا وجود دارد؛ مساله اصلی توسعه محصول است.
پیرمحمدی بر به‌کارگیری ظرفیت‌های داخلی و همکاری با شرکای خارجی برای افزایش سهم بازار و شکوفایی دوباره ایران‌خودرو دیزل طی دو سال آینده تاکید کرد.

 

راهبردهای جدید در حوزه خودروهای تجاری اجرا می‌شود
در ادامه این نشست، نماینده صاحبان اکثریت سهام ایران‌خودرو نیز با ارزیابی فضای کلی ایران‌خودرو دیزل و اشاره به موارد مثبت و قابل بهبود در این مجموعه گفت: اگر در سال‌های گذشته، پس از پیوستن این شرکت به مجموعه ایران‌خودرو، استراتژی‌ها به‌درستی اجرا می‌شد، امروز شاهد واردات در خودروهای تجاری بازار نبودیم.
حمید کشاورز خواستار توقف تولید برخی خودروهای قدیمی در ایران‌خودرو دیزل شد و تاکید کرد: تفکر راهبردی و جسورانه‌ای که در سطح مدیریت کلان ایران‌خودرو حاکم شده، می‌تواند مسیر تحولی جدیدی را در ایران‌خودرو دیزل رقم بزند.

وی با تاکید بر لزوم بازنگری در عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه ایران‌خودرو دیزل، تصریح کرد: پیچیدگی‌های حوزه خودروهای سنگین و نیمه‌سنگین بیش از بخش سواری است و برای موفقیت باید به راهبرد تولید مشترک برخی قطعات و مجموعه‌ها از جمله موتور و گیربکس جدید فکر کرد. در حوزه اتوبوس، همچنان ظرفیت بالایی وجود دارد که باید از آن استفاده کرد؛ تولید در این بخش باید احیا شود.
کشاورز گفت: حل مسایل و پیشبرد امور، نیازمند هدف‌گذاری شفاف، دقیق و واقع‌بینانه است. در شرایط فعلی اقتصادی کشور، حفظ و توسعه اشتغال، نه تنها سیاست ماست، بلکه ضرورتی ملی است. جذب نیروی انسانی باید مبتنی بر شایستگی باشد، نه روابط شخصی.
در بخش بعدی جلسه، معاونان و مدیران این مجموعه نیز به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات واحدهای تحت مدیریت خود پرداختند.
پیش از برگزاری این نشست، حاضران از جدیدترین محصولات و خطوط تولید ایران‌خودرو دیزل بازدید کرده و در جریان آخرین ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این شرکت قرار گرفتند.

bardashtrooz.ir/news/210471

اخبار جدید