21:33 - 29 اسفند 1403

آخرین اخبار
تعطیلات پیش‌رو بوم سفیدی از نخستین روزهای بهاری و ایام نوروز‌ است که انتخاب‌های ما از بین رعایت قوانین و بی‌توجهی به آن‌ها، بین سرعت مجاز و سبقت غیرمجاز، بین هوشیاری و خواب‌آلودگی و بین احترام به حقوق دیگران بر آن نقش می‌زند و بهاری نکو یا پرحادثه خواهد ساخت که تاثیرش می‌تواند ۱۴۰۴ را تحت‌الشعاع قرار دهد.

به گزارش برداشت روز، تلفات حوادث رانندگی درسال گذشته ۲۰ هزار و ۴۵ نفر بود و این یعنی بصورت میانگین روزی ۵۵ جان عزیز از جمعیت ما کم شده است؛ به این آمار بیش از یک میلیون مجروح و ۳ هزار معلولیت نخاعی را اضافه کنید.

با پذیرش اینکه تصادفات جاده‌ای یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های اجتماعی و بهداشتی کشور است، فلذا کاهش این حوادث به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد.

در این راستا پویش نه به تصادف به ابتکار رئیس جمهور پزشکیان برای آگاهی‌بخشی جامعه به‌منظور کاهش تصادفات جاده‌ای و سوانح رانندگی و همچنین برای ارتقای امنیت سلامت مسافران و گردشگران نوروزی در کشور راه‌اندازی شد.

این طرح در تلاش است تا با جلب توجه همگان به خطرات ناشی از بی‌توجهی به قوانین رانندگی، جان هزاران نفر را نجات دهد.

بیمه ایران نیز به همراه سایر سازمان‌های خدمات‌رسان و امدادی در تعطیلات نوروزی با ارائه خدمات بی‌نظیر بیمه‌ای، آماده است تا در صورت وقوع حادثه از هموطنان حمایت کند؛ اما از آن مهم‌تر، پیشگیری از وقوع تصادفات است.

از شما ملت شریف ایران دعوت می‌کنم به پویش «نه به تصادف» بپیوندید و با رعایت قوانین رانندگی، استفاده از وسایل ایمنی و دقت در شرایط جاده‌ها، جان خود و دیگران را حفظ کنید

علی جباری
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ایران

bardashtrooz.ir/news/209813

اخبار جدید