03:01 - 2 فروردین 1404

آخرین اخبار
در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل ایمپاسکو مطرح شد؛
مدیرعامل ایمپاسکو گفت: آموزش نیروی انسانی در راستای تشکیل تیم‌های موثر و افزایش بهره‌وری موجب تحول در شیوه‌های مدیریتی صنایع معدنی شده و توسعه پایدار و افزایش رقابت‌پذیری در این صنعت، تنها با توانمندسازی نیروی انسانی و بهبود بهره‌وری امکان‌پذیر است.

به گزارش برداشت روز،  به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، تورج زارع، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل ایمپاسکو، با اشاره به تغییرات سریع در عصر اطلاعات گفت: ما از عصر صنعتی، جایی که تمام تاکید بر تجهیزات و سرمایه‌های مالی بود، وارد عصر اطلاعات شده‌ایم، جایی که تیم‌ها و خلاقیت آن‌ها راه‌گشای صنعت هستند.

وی با اشاره به این موضوع که تغییرات عصر اطلاعات را حتی در خانواده‌ها نیز می‌توان مشاهده کرد، تاکید کرد: قاعدتا نمی‌توان با سیستم‌های مدیریتی منطبق بر عصر صنعتی و کشاورزی، چالش‌های عصر اطلاعات را برطرف کرد.

bardashtrooz.ir/news/209807

اخبار جدید