06:57 - 25 اسفند 1403

آخرین اخبار
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان در آیین کلنگ زنی نخستین مجموعه ورزشی آبی شهرستان فیروزه که پیش از ظهر امروز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه برگزار شد، از رشد بی‌سابفه‌ی سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در دوستت گذشته خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۱ رقم مصوب بذای مسئولیت‌های اجتماعی فولاد خراسان حدود ۲میلیارد تومان بود که ما آن را به ۶۰ میلیارد تومان بذای سال جاری رساندیم.

به گزارش برداشت روز، طهمورث جوان‌بخت با بیان این که توفیقات شرکت در رشد سودآوری، تولید و بهره‌وری عاملی است که سهامداران شرکت را به توسعه مسئولیت‌های اجتماعی ترغیب می‌کند، گفت: پرسنل فولاد خراسان با تلاش خود ابتدا رتبه‌ اول رشد را در شاخص‌های کلیدی عملکرد درمیان فولادسازان کشور رقم زدند و به دنبال این موفقیت‌ها، انگیزه‌ی خدمات اجتماعی را سهامداران مضاعف ساختند و از این رو اکر امرپز خدمتی به شهرستان‌های حوزه‌ی نیشابور بزرگ انجام می‌شود، پس از عنایات پروردگار مرهون توفیقاتی است که همکاران من در عملکرد خود رقم زده‌اند.

🔸 جوان‌بخت افزود: بودجه مسئولیت‌های اجتماعی شرکت را در دو سال اخیر افزایش ۳۰ برابری داده‌ و‌از مسئولان منطقه خواهش کرده‌ایم که بررسی تعیین‌ اولویت‌ها، ‌پروژه‌هایی را تعریف کنند که واجد دو‌ ویژگی باشند: یکی این سایر بخش‌های دولتی و خصوصی توان ورود به آن را نداشته باشند و دوم این که جزو نیازهای منطقه و طرح‌هایی ماندگار و بلندمدت باشند.

🔸وی افزود: پروژه استخر فیروزه از جمله‌ی همین پروژه‌هاست که بر اساس نیازستجی و‌ اعلام نهادهای حاکمیتی و نیز درخواست نمایندگان مجلس در دستور کار قرار گرفته است.

🔸 گفتنی است عملیات احداث پروژه استخر سرپوشیده و مجموعه ورزشی آبی شهرستان فیروزه با بیش از ۳۰۰۰ متر مربع زیربنا و با پیش‌بینی اعتباری معادل ۴۰۰ میلیارد ریال در جنوب شرق شهر فیروزه صبح پنجشنبه ۲۳ اسفندماه آغاز و پیش‌بینی شده که ظرف مدت ۱۸ ماه به بهره‌برداری برسد.

 

bardashtrooz.ir/news/209123

اخبار جدید