03:03 - 9 اسفند 1403

آخرین اخبار
مدیرعامل بانک کشاورزی در نشست ملی مدیران کل دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری‌های کشور، از آمادگی این بانک برای توسعه تعاملات و همکاری در طرح‌های جدید به منظور بهبود شرایط رفاهی و معیشتی روستاییان، در راستای رسالت و اهداف مشترک خبر داد.

به گزارش برداشت روز،  به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، وهب متقی نیا که در راستای مذاکره با مشتریان بانک در این جلسه حاضر شده بود به نقاط مشترک وظایف بانک کشاورزی و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اشاره کرد و گفت: بهبود شرایط رفاهی و معیشتی روستاییان و کشاورزان از وظایف اصلی بانک کشاورزی و دغدغه مهم سازمان دهیاری‌ها است؛ از این‌رو، همکاری این دو نهاد می‌تواند به رونق و آبادانی روستاها، افزایش رضایتمندی روستاییان، کاهش نرخ مهاجرت به شهرها، رشد تولید و حل مـشکلات این حوزه، کمک شایانی کند.

مدیرعامل بانک کشاورزی در ادامه بر رسالت این بانك در زمينه تامين امنيت غذايي كشور و نقش موثر روستاها در تحقق اين مهم، تاكيد و تصريح كرد: ماهيت اين بانك در كنار فراواني شعب روستايي و پراكنش شعب در اقصي نقاط كشور ، موجب شده تا عمده جامعه روستاييان، مشتريان بانك كشاورزي باشند و اين مساله ظرفيت بسيار خوبي را براي حمايت از اين قشر و توسعه پايدار روستايي فراهم مي كند.

وی افزود: خوشبختانه تفاهم نامه رسمي بانك كشاورزي و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، فرصت مناسبي را براي گسترش تعاملات در راستاي اهداف مشترك فراهم كرده و با تمركز حساب دهياري ها در بانك، امكان حمايت بيشتر از توليد و معيشت روستاييان ميسر شده است.

متقی نیا ضمن قدرداني از تعامل مثبت سازمان دهياري ها در استان ها با بانک، تاكيد كرد: بانك كشاورزي ضمن تداوم تعاملات گذشته، براي تعريف پروژه ها و طرح هاي جديد و آغاز فصل جديد همكاري ها در راستاي رسالت و اهداف مشترك با سازمان دهیاری ها و شهرداری ها، آمادگي کامل دارد.

در ادامه این نشست، مسعود نصرتی، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، ضمن قدردانی از حمایت‌های بانک کشاورزی، ابراز امیدواری کرد با همکاری‌های بیشتر و برنامه‌ریزی صحیح، در سال ۱۴۰۴ شاهد تثبیت آمار روستاییان و حرکت به سمت مهاجرت معکوس، رونق روستاها و در نهایت ارتقای جایگاه بین‌المللی و افزایش اقتدار کشور باشیم.

bardashtrooz.ir/news/206758

اخبار جدید