05:01 - 7 اسفند 1403

آخرین اخبار
طی حکمی از سوی لطف اله نکوئی، مدیرعامل بیمه آسماری «علی چکاه» به سمت «سرپرست معاونت فناوری اطلاعات» این شرکت منصوب شد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بیمه آسماری، طی حکمی از سوی لطف اله نکوئی، مدیرعامل بیمه آسماری «علی چکاه» به سمت «سرپرست معاونت فناوری اطلاعات» این شرکت منصوب شد.
در این حکم آمده است:
“با توجه به مراتب شایستگی، تعهد، دانش، تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت فناوری اطلاعات منصوب می شوید.
امید است در چهارچوب اختیارات تفویض شده با استعانت از خداوند متعال و با استفاده از تمام تجارب و توانمندیهای‌خود و با همفکری و هم افزایی سایر معاونت ها در تحقق اهداف شرکت گام بردارید و موفق و موید باشید.”
ایشان دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه صنعتی شریف، کارشناسی ارشد MBA از دانشکده فنی دانشگاه تهران می باشد.
از سوابق کاری ایشان می توان به هم بنیانگذار، عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت پارسیس (سیستم بیمه گری شرکت بیمه پارسیان تا سال ۱۳۹۹)، مدیر، تحلیلگر و طراح برنامه های مالی و بیمه ای در شرکت های بیمه نوین، بیمه حکمت صبا و بیمه پارسیان اشاره کرد.

bardashtrooz.ir/news/205643

اخبار جدید