02:28 - 15 بهمن 1403

آخرین اخبار
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در گفت‌وگو با شادا:‌
مدیرعامل بانک رفاه کارگران با بیان اینکه تاکنون حدود ۳۹۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش تولید پرداخت شده است، ادامه داد:‌ طرح های متنوعی با حمایت بانک مرکزی از جمله اوراق سپرده خاص برای نخستین بار در شبکه بانکی در بانک رفاه اجرایی شد، تا بتوانیم منابع خرد در سطح جامعه را جمع آوری کنیم و به واحدهای تولیدی پرداخت کنیم.

به گزارش برداشت روز،  اسماعیل لله گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در گفتگو با شادا به عملکرد پنج ماهه این بانک در دولت چهاردهم پرداخت و اظهار کرد: از مسائل مهم موردنظر دولت چهاردهم حمایت از تولید و استفاده از ظرفیت های تولید در کشور است و باید همه واحدهای نیمه تمام تولیدی تکمیل شود.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید و مشارکت مردم و همچنین تاکید رئیس جمهور محترم بر این امر، تصریح کرد: در بانک رفاه کارگران شرایط پرداخت تسهیلات به واحد های تولیدی فراهم شده، چراکه این بانک مزین به کلمه کارگران است و خدا را شاکریم که خادم شریف ترین و زحمتکش ترین اقشار جامعه هستیم.

وی با بیان اینکه بانک رفاه به دو موضوع کارگران و بازنشستگان تاکید ویژه دارد، عنوان کرد: در هر مرحله 40 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری و بدون نیاز به ضامن پرداخت شده است؛ مقرر است تا پایان سال جاری نیز 200 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان پرداخت شود که تاکنون حدود 160 هزار فقره از آن پرداخت شده است.

لله گانی در ادامه به طرح های متنوع ارائه تسهیلات بانک به کارگران اشاره کرد و گفت: در پرداخت تسهیلات مسکن کارگران، ودیعه مسکن، نهضت ملی و تسهیلات تکلیف شده حوزه مسکن به بانک مکلف، اولویت پرداخت با کارگران است.

در این خصوص نیز با وزارت راه و شهرسازی مکاتبه شده که کارگران و بازنشستگان را در اولویت به بانک رفاه معرفی کنند؛ البته کارگران اکنون می توانند از سایر تسهیلات مانند طرح های امید و حرکت استفاده کنند.وی از ارائه تسهیلات مناسب و طرح های متنوع به کارفرمایان برای ارائه خدمت به کارگران خبر داد و تشریح کرد: از جمله آن ها این است که در صورت پرداخت حق بیمه از طریق بانک رفاه، درصدی را بصورت تخفیف برای آن ها در نظر گرفته می شود و می توانند از طرح های مختلف طرح گشا نیز استفاده کنند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران افزایش پرداخت تسهیلات خصوصا به واحدهای تولیدی را از طرح های عملیاتی شده در دولت چهاردهم دانست و بیان کرد: تاکنون حدود ۳۹۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش تولید پرداخت شده، همچنین طرح های متنوعی با حمایت بانک مرکزی از جمله اوراق سپرده خاص برای نخستین بار درشبکه بانکی در بانک رفاه اجرایی شد، تا بتوانیم منابع خرد در سطح جامعه را جمع آوری کنیم و به واحدهای تولیدی پرداخت کنیم. تا امروز حدود 60 همت منابعی بوده که از این طرح جمع آوری شده و به مرور در اختیار واحدهای تولیدی قراری می گیرد.

وی اضافه کرد: طرح های متنوع دیگری مانند سامانه بتا به واحدهای تولیدی جهت فروش محصولات خود راه اندازی شد که جامعه بزرگ بازنشستگان، کارگران و جامعه هدف بانک رفاه کارگران، کالاهای خود را بصورت اقساطی خریداری کنند و واحدهای تولیدی نیز بتوانند کالاهای خود را با تضمین بانک به فروش برسانند.

وی از راه اندازی سامانه جدیدی به نام وایپ در دولت چهاردهم خبر داد و عنوان کرد: این سامانه علاوه بر تمام جامعه مخاطب بانک رفاه برای اقشار مختلف مردم کارت رفاهی را با همکاری بانک مرکزی به عنوان نخستین بانک در شبکه بانکی صادر کرده است؛ براین اساس این کارت ها به واحدهای تولیدی منتقل می شوند تا بصورت اقساطی به مردم کالاهای خود را بفروشند و ما این کارت را برای واحدهای تولیدی تبدیل به خرید دین میکنیم؛ این چرخه ایجاد شده به علاوه بر کمک به واحدهای تولیدی باعث می شود تا مردم این کالاها را با شرایط بهتر، اقساطی و مستقیم از واحدهای تولیدی با قیمت کمتر خریداری کنند‌.

لله گانی از انتشار اوراق با سپرده های خاص به عنوان نخستین بانک خبر داد و گفت: چند برنامه دیگر در دولت چهاردهم‌ در دست داریم؛ نخست، در قالب هلدینگ رفاه بحث هوش مصنوعی را به جد دنبال می‌کنیم و ازظرفیت های هوش مصنوعی در جهت اعتبارسنجی مشتریان، چت بات ها و راهنمایی به مشتریان استفاده می کنیم. سامانه هایی در حال راه اندازی است که مردم بتوانند سرویس راحت تری بگیرند.

وی ادامه داد: افزایش سرمایه مجددی که در بانک رفاه در حال انجام است و توان بانک رفاه را اضافه می‌کند در دستور کار قرار دارد. بحث فروش دارایی ها و سهام هایی که در بانک رفاه بصورت مازاد قرار دارد در دستور کار فروش قرار گرفته است؛ از جمله آن پتروشیمی امیرکبیر با ۱۰ درصد بصورت ۵ ساله برای فروش آگهی شده است، البته قیمت گذاری این اموال توسط کارشناسان رسمی دادگستری انجام می شود و بانک و شرکت های تابعه نقشی در قیمت گذاری ندارند.

فعالیت بانک رفاه در بازار ارز تجاری

مدیرعامل بانک رفاه کارگران شاخص ترین عملکرد بانک رفاه در ۵ ماهه دولت چهاردهم را رونق شرایط ارزی برشمرد و اضافه کرد: این اقدام با همکاری بانک مرکزی و وزارت اقتصاد انجام می شود تا بتوانیم در بازار معاملات فعال شویم و ارز توافقی اجرا شده در بانک مرکزی می‌تواند به عرضه کنندگان ارز و صادرکنندگان برای کار کردن با شرایط بهتری کمک کند.

به این صورت که زمانی که قیمت ارز بصورت دستوری پایین است، بسیاری از صادرکنندگان، توجیه اقتصادی برای صادرات کالا نداشته باشند یا در صورت صادرات با قیمت پایین تری ارز را در اختیار بانک مرکزی قرار بدهند که براین اساس قیمت بصورت توافقی می شود که می‌تواند رونق بخش صادرات کشور را به همراه داشته باشد.

وی یادآور شد: بانک رفاه نیز در این سامانه فعال است و امیدوارم به مرور بازار از این سامانه استفاده بیشتری کند و به حجم مبادلاتی کشور را اضافه شود. که قطعا بانک رفاه هم در این مبادلات نقش داشته باشد‌.

وی با تأکید براینکه بانک رفاه عمدتا جامعه هدف مشخصی دارد اما به عنوان یک بانک تجاری در بخش های مختلف اقتصادی، صنعت، معدن، کشاورزی و بازرگانی فعال است، بیان کرد: تقریبا برای همه اقشار جامعه بسته های تسهیلاتی، اعتباری و تعهداتی پیش بینی شده که در اختیار آن ها قرار می‌گیرد؛ در بین ۵۰۰ شرکت برتر با تایید سازمان مدیریت صنعتی بانک رفاه به عنوان سومین هلدینگ بزرگ کشور انتخاب شد و در بین شبکه بانکی نیز اولین بانکی بود که حائز این رتبه شد.

لله گانی بیان کرد: بانک رفاه در حال حاضر در حوزه شرکت های بزرگ فولادی، سیمانی و پتروشیمی و دیگر شرکت های بزرگ نقش آفرینی می کند و با ابزارهای مختلفی که دارد به تأمین مالی این شرکت های بزرگ کمک می کند چراکه اعتقاد داریم اگر این شرکت ها تقویت شوند شرکت های پایین دست آن ها نیز تقویت می شوند و می توانند در جهت ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی کشور، تأمین ارز آوری و شرایط اقتصادی بهتر برای کشور نقش داشته باشند که بانک رفاه در این حوزه نقش آفرینی میکند.

bardashtrooz.ir/news/202948

اخبار جدید