مطلب خواندنی از سایت برداشت روزدکتر جوزف گاراسیک، متخصص اقدامهای مداخلهای قلب و عروق، میگوید: «پزشکان یک لوله نازک (کاتتر) را از طریق رگها به کلیهها میرسانند و سپس امواج رادیویی به آن میتابانند. این پالسها از شریانهای کلیوی عبور میکنند و اعصاب اطراف آنها را هدف قرار میدهند.»
اگرچه این روش قبلا در کشورهای دیگر استفاده شده بود، آزمایش کلیدی در ایالات متحده برای قطع عصب کلیه حدود یک دهه پیش شکست خورد و محققان قبل از تلاش دوباره، در این روش تغییراتی دادند.
البته این درمان یک درمان قطعی نیست و روی همه بیماران جواب نمیدهد. با این حال گاراسیک توضیح میدهد کاهش فشار خون در این روش به اندازه ۸ تا ۱۰ واحد (میلیمتر جیوه)ــ هرچند ممکن است زیاد به نظر نرسدــ همچنان از نظر بالینی اهمیت دارد. از طرفی در برخی بیماران کاهش بیشتر است و امکان کم کردن تدریجی دوز داروها را فراهم میکند.
سازمان غذا و داروی آمریکا این روش را ایمن دانسته است، اما فقط برای بیمارانی که بهدقت انتخاب میشوند. زیرا این روش روی افرادی که بیماری کلیوی دارند یا شریانهای آنها تنگ شده، آزمایش نشده است.
علاوه بر این، مطالعات روی این روش مربوط به چند سال اخیر است و هنوز مشخص نیست اعصاب کلیوی تحت تاثیر این روش، با گذشت زمان دوباره بازسازی میشوند یا خیر.