10:12 - 7 بهمن 1403

آخرین اخبار
مدیریک شرکت ایرانی در حاشیه ایران پتروکم:
مدیر فروش فنی شرکت مهندسی و ابزاردقیق رایا انرژی با بیان اینکه تولیدکنندگان همچنان پای صنعت پتروشیمی هستند، گفت: ساخت محصولات پرکاربرد پتروشیمی‌ها که مشابه داخلی دارد به این شرکت‌ها واگذار شود.

به گزارش برداشت روز، نفیسه اشرفی، مدیر فروش فنی شرکت مهندسی و ابزاردقیق رایا انرژی در حاشیه نشست‌های تخصصی ایران پتروکم گفت: شرکت مهندسی و ابزاردقیق رایا انرژی (REEICO) یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ابزار و سنسورهای ابزاردقیق صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است.
وی ادامه داد: این شرکت همچنین تولیدکننده انواع سنسورهای مجاورتی (Proximity)، کابل اکستنشن و کاندیشنر معادل برندهای معتبر Bently Nevada، VibroMeter، SHINKAWA و Wingel و سنسور شتاب‌سنج یا Accelerometer Sensor معادل برند Bionet که یکی از معتبرترین تولیدکننده‌های سنسورهای ارتعاش‌سنج هستند، است. علاوه بر این، این شرکت تولیدکننده انواع دتکتورهای گازی پرتابل و فیکس برای انواع گازها حتی گازهای سمی و اشتعال‌زا و پوزیشنر آلارم است که در صنعت پتروشیمی، نفت و گاز کاربرد دارد و در تمامی پالایشگاه‌ها روی انواع توربین‌ها و کمپرسورها قابل‌نصب است.

*معرفی توانمندی‌های تولیدکنندگان در پنل‌های تخصصی پتروکم

مدیر فروش فنی شرکت مهندسی و ابزاردقیق رایا انرژی با بیان اینکه تاکنون حدود ۸ هزار سنسور این شرکت در مجتمع گاز پارس جنوبی، پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های مختلف نصب شده است، گفت: این شرکت با چند پتروشیمی زیرمجموعه هلدینگ خلیج‌فارس هم همکاری داشته است.
اشرفی در مورد اهمیت برگزاری نمایشگاه ایران پتروکم گفت: در رویداد پتروفن و همچنین نمایشگاه ایران پتروکم، میان هلدینگ خلیج‌فارس و پتروشیمی‌های زیرمجموعه آن و تولیدکنندگان داخل ارتباط و پیوستگی به وجود آمد و نیازهای این صنعت از یک سو و پیشنهادها تولیدکنندگان از سوی دیگر مطرح شد. پنل‌های تخصصی این نمایشگاه دوباره این گروه‌ها را منسجم‌تر کنار هم جمع کرد و ما هم به‌عنوان تولیدکننده توانستیم با جزئیات بیشتر محصولاتمان را معرفی کنیم.

*تفاهم‌نامه‌ها به خرید از شرکت‌های داخلی بینجامد

مدیر فروش فنی شرکت مهندسی و ابزاردقیق رایا انرژی با بیان اینکه نکته مهم، پیگیری بعدازاین اتصال میان صنعت و تولید است، گفت: تولیدکنندگان بعد از نمایشگاه حتماً ارتباط خود را با صنعت حفظ می‌کنند، ولی لازم است تفاهم‌نامه‌ها تنها در قالب تفاهم‌نامه نماند و به خرید از شرکت‌ها بینجامد و با حمایت از تولیدکنندگان داخل اجرایی شود.
اشرفی خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی پیش‌ازاین نیازهای خود را از تولیدات خارجی مرتفع می‌کرد و به همین دلیل کمتر به سمت حمایت و خرید از تولیدکنندگان داخل رفته؛ ولی خوشبختانه در یک سال اخیر رویکرد این صنعت نسبت به شرکت‌های داخلی تغییر کرده است. البته هنوز حساسیت نسبت به تولیدات داخلی زیاد است و میان این دو کالا شرایط برابری وجود ندارد. به‌عنوان‌مثال، وقتی نمونه خارجی وارد می‌شود پتروشیمی‌ها بدون چون‌وچرا نصب و استفاده می‌کنند؛ اما وقتی اسم تولید داخل می‌آید با هزار شرط‌وشروط می‌پذیرند؛ ولی ما همچنان پای‌کار هستیم تا با شرکت‌های پتروشیمی کار کنیم.

 

bardashtrooz.ir/news/201815

اخبار جدید