۲۳ آذر ۱۴۰۳ | 20:18
کد خبر : 194874

ارایه‌ی طرح بازسازی ترانس‌های توزیع فرسوده توسط ایران ترانسفو به رییس‌جمهور

نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد، در شهر آفتاب در حال برگزاری است.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل گروه صنعتی ایران ترانسفو، نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد، در شهر آفتاب در حال برگزاری است.
مهمان ویژه‌ی این نمایشگاه، دکتر مسعود پزشکیان، رییس جمهوری اسلامی ایران بود. وی ضمن بازدید از این نمایشگاه با برخی از صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و تشکل‌های بخش خصوصی گفت‌وگو کرد و در جریان اقدامات و مشکلات و موانع آنان برای تحقق رشد ۸ درصدی قرار گرفت.
گروه صنعتی ایران ترانسفو، یکی از صنایع بزرگ و فعال در حوزه‌ی صنعت برق و انرژی است که در این نمایشگاه حضور دارد‌. ۸۵ درصد نیاز کشور در زمینه‌ی انواع ترانسفورماتورهای توزیع و قدرت توسط این گروه صنعتی و دانش‌بنیان تولید و تأمین می‌شود و محصولات متنوع آن به کشورهای مختلف صادر می‌شود‌. بر این اساس، گروه صنعتی ایران ترانسفو، نقش بسیار راهبردی در حوزه‌ی تأمین انرژی برق واحدهای تولیدی و صنایع مختلف در سطح کشور دارد.
در جریان بازدید رییس‌جمهور کشورمان از این نمایشگاه، دکتر مهدی صادقی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران ترانسفو، از طرح بازسازی و جایگزینی ترانس‌های توزیع فرسوده با ترانس‌های کم تلفات، که طرح برگزیده‌ی انجمن بهره‌وری ایران است، رونمایی کرد.

*ارایه‌ی طرح منحصر به فرد ایران ترانسفو به رییس‌جمهور، برای بازسازی ترانس‌های توزیع فرسوده

طرح نوین و منحصر به فرد گروه صنعتی ایران ترانسفو برای بازسازی ترانس‌های توزیع فرسوده با عمر بیش از ۳۰ سال، از سوی دکتر صادقی، مدیرعامل این گروه صنعتی به دکتر پزشکیان، رییس‌جمهور کشورمان، ارایه شد.
با توجه به تلفات بالای شبکه‌ی برق کشورمان، لزوم استفاده از ترانسفورماتورهای کم تلفات در چند سال اخیر مورد اهتمام‌ این گروه قرار گرفته است.
به‌کارگیری و استفاده‌ی بهینه از ترانسفورماتورهای کم تلفات در شبکه‌ی توزیع به‌جای احداث و توسعه‌ی نیروگاه، صرفه‌جویی قابل توجهی در سرمایه‌گذاری اولیه ایجاد می‌کند.
هم‌چنین استفاده از این ترانس‌ها، باعث افزایش راندمان و طول عمر ترانسفورماتور، کاهش در میزان تلفات کل شبکه و کاهش مصرف سوخت تولید انرژی الکتریکی می‌شود.
طرح پیشنهادی به این شکل است که طبق آمار توانیر، تعداد بیش از ۱۵۷ هزار ترانسفورماتور باید جای خود را به ترانسفورماتور کم تلفات بدهند ‌که برای انجام این کار ۶۹۵ میلیون دلار هزینه و بازه‌ی زمانی حدود ۵ ساله نیاز است. در نتیجه پس از این بازه‌ی زمانی علاوه بر میلیون‌ها دلار صرفه‌جویی ارزی، در مصرف برق هم کاهش محسوسی بابت کاهش تلفات برق شاهد خواهیم بود.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی