به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، در این همایش که روز سه شنبه (۲۰ آذرماه ۱۴۰۳) در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی شرکت در اهواز برگزار گردید، اهمیت و چرایی استفاده از آنتی سیز مورد بحث و بررسی علمی و کاربردی قرار گرفت.
در این نشست تخصصی، رئیس اداره توسعه فناوری و تجاری سازی مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ، نتایج بررسی های علمی و پروهشی در این ارتباط که در نتیجه مطالعات ، تجربیات عملی و تحقیقات میدانی در قالب دست یافته های پژوهشی حاصل شده است را تشریح کرد.
دکتر اصغر صادق آبادی با این توضیح که کاربست مواد تکنیکی تنها در بخش تعمیرات تجهیزات موجب کاهش ۴۰ درصدی هزینه ها می شود، خواستار استفاده از این مواد در صنایع مختلف خاصه صنعت نفت و حفاری شد.
وی گفت: حفاظت در برابر ساییدگی وخوردگی، کاهش تمرکز تنش، جلوگیری از گیر، کندگی و جوش سرد، کاهش اصطکاک، کنترل گشتاور، شتاب بخشی در عملیات مونتاژ و دمونتاژ، آسان شدن عملیات و کم شدن فشار وارده برکارکنان، بخشی از اثر گذاری کاربرد آنتی سیز در صنعت حفاری است.
صادق آبادی، عملکرد ایمن تر وتمیز تر، افزایش راندمان کار، کاهش آسیب به اتصالات و تجهیزات گران بها، کاهش نیاز به قطعات یدکی و صرفه جویی در وقت و هزینه و طیف وسیعی از آثار زیست محیطی را از دیگر فواید استفاده از این مواد برشمرد.
وی با اشاره به لزوم آموزش، تولید و استفاده گسترده از مواد تکنیکی به منظور حفاظت از صنایع و افزایش ایمنی کارکنان در صنایع مختلف، از اختراع کمپوند هوشمند حفاری که قادر به کنترل گشتاور و ترمیم رزوه های لوله حفاری می باشد، خبر داد.