۳۰ آبان ۱۴۰۳ | 22:16
کد خبر : 191221

مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه:

با رفع موانع صادراتی آماده حضور در بازار های جهانی هستیم

در نیمه نخست سال جاری، متاسفانه صادرات محصولات فولادی طی پنج ماه از این بازه زمانی متاثر از دستورالعمل‌های نادرست و غیرکارشناسانه ارزی بود و به شدت کاهش پیدا کرد. در ادامه به محض اینکه موانع صادراتی موجود مرتفع شد، ما موفق به صادرات حدود ۱۰ هزار تن محصول شدیم و بیشترین میزان صادرات در ۶ ماهه ابتدایی سال را از بدو تاسیس شرکت به ثبت رساندیم.

به گزارش برداشت روز، مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه گفت: در نیمه نخست سال جاری علی‌رغم محدودیت‌هایی که در حوزه صادرات با آن‌ها مواجه بودیم، توانستیم در شهریور ماه حدود ۱۰ هزار تن محصول را روانه بازارهای صادراتی کنیم که بیشترین رکورد صادرات محصول در نیمه نخست سال از زمان بدو تاسیس شرکت محسوب می‌شود و در ادامه نیز با قدرت این رویکرد را دنبال خواهیم کرد.

علیرضا رحیم در خصوص وضعیت پروژه‌های کلاف‌سازی، فولادسازی و احیا مستقیم شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه اظهار داشت: عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای در شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه شامل احداث کارخانه کلاف‌سازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، کارخانه فولادسازی با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن شمش فولادی و احداث کارخانه احیا مستقیم با ظرفیت تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی که به دلیل برخی مسائل و مشکلات متوقف و به تعویق افتاده بود، طی دو سال گذشته سرعت قابل‌توجهی پیدا کرد؛ به نحوی که برای مثال با پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده در پروژه فولادسازی شرکت که آغاز عملیات اجرایی آن به سال ۱۳۹۲ برمی‌گردد، این پروژه امروز از پیشرفت حدود ۶۴ درصدی برخوردار است و در مرحله نصب تجهیزات قرار دارد. خوشبختانه بسیاری از تجهیزات خارجی پروژه تامین شده است و پیش‌بینی می‌کنیم که طبق برنامه زمان‌بندی، در سال آینده افتتاح پروژه را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه پروژه کلاف‌سازی، یک پروژه زیرسقفی ویژه به شمار می‌آید که کلیه مراحل تکمیل و راه‌اندازی آن ظرف یک سال صورت پذیرفته است، افزود: پروژه کلاف‌سازی از این لحاظ ویژه و حائز اهمیت است که هم‌زمان با تولید محصول میلگرد، موفق به راه‌اندازی آن شدیم. خوشبختانه تست گرم خط تولید کلاف به همت تیم مهندسی و کارگران سختکوش شرکت در شهریور ماه سال جاری با موفقیت کامل انجام شد و با غلبه بر چالش‌های مختلف اعم از تامین مالی، انتقال تکنولوژی و… که در مسیر اجرای این پروژه با آن‌ها مواجه بودیم، به دنبال افتتاح رسمی پروژه طی ماه‌های پیش رو هستیم.

پیشرفت مناسب پروژه احیا مستقیم

مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه در ادامه به پیشرفت حدود ۴۳ درصدی پروژه احیا مستقیم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کلیه اهداف و برنامه‌های خود در این پروژه را بر تامین قطعات و تجهیزات اصلی خارجی متمرکز کرده‌ایم و به طور جدی، در حال پیگیری‌های لازم برای تامین مالی پروژه از طریق فاینانس (استفاده از منابع داخلی و تسهیلات ارزی) هستیم. با توجه به نتایج خوبی که در راستای تامین مالی حاصل شده است، پیش‌بینی می‌کنیم این پروژه با پیشرفت قابل‌توجهی طی یکی دو ماه آینده همراه شود و در پایان سال جاری نیز به حدود ۶۰ درصد برسد.

رحیم با اشاره به اینکه میلگرد تولید شده در شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه، جزو یکی از باکیفیت‌ترین میلگردهای موجود در سطح بازار محسوب می‌شود که همواره رضایت مشتریان را به همراه داشته است، تصریح کرد: علاوه بر کیفی بودن محصول، موقعیت مکانی کارخانه نیز یک مزیت اساسی برای مجموعه به شمار می‌آید و با توجه به اینکه کارخانه ما در مرکز کشور واقع شده است، دسترسی تقریبا یکسانی به استان‌های مختلف دارد. این مزیت در واقع کاهش هزینه حمل محصول را به همراه داشته است که نقش مهمی در افزایش سودآوری شرکت ایفا می‌کند.

وی در ارتباط با عملکرد شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه در حوزه صادرات، مطرح کرد: در نیمه نخست سال جاری، متاسفانه صادرات محصولات فولادی طی پنج ماه از این بازه زمانی متاثر از دستورالعمل‌های نادرست و غیرکارشناسانه ارزی بود و به شدت کاهش پیدا کرد. در ادامه به محض اینکه موانع صادراتی موجود مرتفع شد، ما موفق به صادرات حدود ۱۰ هزار تن محصول شدیم و بیشترین میزان صادرات در ۶ ماهه ابتدایی سال را از بدو تاسیس شرکت به ثبت رساندیم. در نیمه دوم امسال نیز این رویکرد موفق را با قدرت ادامه خواهیم داد تا بتوانیم از بخشی از ارز به دست آمده در پروژه‌های توسعه‌ای استفاده کنیم و معتقدیم که حضور در بازارهای صادراتی، متضمن افزایش کیفیت محصول و موفقیت‌های هرچه بیشتر ما در آینده خواهد بود. البته که بازارهای خارجی هدف خود را تنها محدود به کشور عراق نکرده‌ایم و طی یکی دو ماه آینده، محصولات خود را به حداقل دو کشور هدف دیگر صادر خواهیم کرد.

تحقق توسعه پایدار در فولاد سرمد

مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه در پایان ضمن تاکید بر نگاه ویژه این مجموعه به حوزه زیرساخت، احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۴۰ مگاوات، احداث نیروگاه خودتامین سیکل‌ترکیبی به ظرفیت ۱۵۰ مگاوات، اجرای طرح انتقال آب از خلیج فارس و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی در بخش‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی را از جمله اقدامات این شرکت در مسیر توسعه پایدار برشمرد.

 

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی