به گزارش برداشت روز، امروزه یکی از اهداف اساسی کشورها دستیابی به توسعه اقتصادی است و این توسعه جز با شناخت عوامل تاثیرگذار برتوسعه اقتصادی میسر نمی شود که از جمله آن عوامل میتوان به مسائل مربوط به تامین مالی اشاره کرد. در حال حاضر تولید کنندگان، کارآفرینان و اشتغالآفرینان به منظور رشد فعالیتهای اقتصادی خود نیازمند سرمایه گذاری و تامین منابع مالی هستند که این بخش بر عهده بانکها قرار دارد و می توان اذعان داشت نقش بانکها در توسعه اقتصادی و اجتماعی از پیش نیازهای اصلی در راستای رشد اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی است.اعطای تسهیلات بانکی هدفمند از سوی بانک یکی از مهم ترین عوامل افزایش سرمایهگذاری و تقویت تولید بوده و میتواند بستر لازم را برای ارتقای سطح رفاه جامعه فراهم سازد؛از این رو نقش و جایگاه بانکها در اقتصاد کشور تعیین کننده و ارزشمند است. علاوه بر این بانکها در ایفای مسئولیت اجتماعی نیز متعهد به انجام تکالیف و رسالتهای متعددی ازجمله پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان و فرزندآوری و تسهیلات اشتغال زایی مددجویان هستند. در خصوص خدمات ارشمند بانک ها در عرصه بانک داری می توان به افزایش ۶۰ درصدی وامهای حمایتی و قرضالحسنه بانک صادرات ایران در چهار ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، اشاره کرد که نشان از ۲ برابر بودن نرخ رشد این وامها نسبت به نظام بانکی است.
در گزارش اخیر روابطعمومی بانک صادرات ایران امده است که مانده وامهای قرضالحسنه حمایتی و تکلیفی پرداختی این بانک در ۴ ماه ابتدای سال جاری از ۹۸۸ هزار و ۴۳۴ میلیارد ریال فراتر رفت که نسبت به ۶۱۸ هزار و ۷۳۳ میلیارد ریال مدت مشابه سال قبل، با افزایش ۶۰ درصدی همراه بوده است.
رشد ۶۰ درصدی وامهای قرضالحسنه و حمایتی بانک صادرات ایران در حالی است که بر اساس آمارهای بانک مرکزی، تسهیلات خرد کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان کل نظام بانکی در ۴ ماه ابتدای سال جاری با ۲۷ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل، از ۳۳۳۷ هزار میلیارد ریال به ۴۲۴۱ هزار میلیارد رسیده است.
همچنین بانک صادرات ایران به منظور انجام مسئولیتهای اجتماعی و کمک به اقشار آسیبپذیر در اقصی نقاط محروم کشور، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه و حمایتی در بخشهای مختلف وام ازدواج، فرزندآوری، مسکن شهری و روستایی، مشاغل خانگی و سایر وامهای ضروروی را با جدیت در دستور کار دارد.