۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | 19:47
کد خبر : 16897

آموزش فنی و حرفه‌ای از مهم‌ترین راهبردهای شکوفایی صنعتی و تولیدی است

مدیرعامل بانک توسعه تعاون به تبیین اهمیت و نقش آموزش فنی و حرفه‌ای در مسیر توسعه اقتصادی و صنعتی پرداخت.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، حجت اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون ضمن تبریک فرارسیدن روز آموزش و فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: آموزش‌های کاربردی در رشته‌ها و صنایع گوناگون در بخش‌های صنعت، کشاورزی و خدمات می‌تواند در ارتقای سطح نیروی کار شاغل در کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی مؤثر واقع شود.

مهدیان فعالیت سازمان فنی و حرفه‌ای را برگرفته از برنامه‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور عنوان نمود و گفت: این سازمان در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باهدف مهارت افزایی نیروی کار تشکیل‌شده و مجری بسیاری از سیاست‌های کلان وزارتخانه در مبحث اشتغال و سرمایه انسانی می‌باشد.

وی بابیان این‌که بسیاری از افراد شاغل در جامعه مبتنی بر آموزش فنی و حرفه‌ای وارد بازار کارشده‌اند افزود: هر حرفه و شغلی دارای مراتب فنی و تجربی است که با انتقال تجربه از استاد، امکان ایجاد کسب‌وکار جدید برای مهارت آموزان فراهم می‌گردد.

مهدیان آموزش کاربری با دستگاه‌های پیشرفته و به‌روز را از مهم‌ترین دستاوردهای سازمان فنی و حرفه‌ای اعلام نمود و گفت: این سازمان با فراهم‌سازی زمینه استفاده کاربران می‌تواند در انتقال صحیح فناوری به کشور مؤثر واقع گردد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با اشاره به زمینه‌های گسترده همکاری میان این بانک و سازمان فنی و حرفه‌ای گفت: مخاطبین و ذینفعان سازمان و بانک اشتراکات بسیاری دارند و از خدمات اجتماعی هر دو دستگاه بهره‌مند می‌شوند و طی سال‌های اخیر مهارت آموزان سازمان فنی و حرفه‌ای به بانک توسعه تعاون معرفی‌شده و از تسهیلات اشتغال‌زایی بهره‌مند گردیده‌اند.

مهدیان حفظ هنرها و صنایع بومی و فرهنگی کشور را از طریق مستندسازی و آموزش فنی و حرفه‌ای میسر دانست و گفت: بسیاری از روش‌های تولیدی سنتی در سراسر کشور با مکانیزه شدن و آموزش‌های مؤثر حفظ گردیده و در خصوص برخی حرفه‌ها و هنرهای بومی و سنتی در حال فراموشی نیز، استمرار این فرآیند می‌تواند از فراموشی و انقضای مهارت‌های تولیدی بومی جلوگیری نماید.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی