به گزارش برداشت روز، طهمورث جوانبخت پیش از ظهر جمعه ۲۷ بهمن در نشستی با رحمانیدوست رئیس دانشگاه نیشابور، افزود: توسعه دانشگاههای نیشابور با در نظر گرفتن نیاز صنایعی که در منطقه مستقر است و ظرفیتهایی که در حال ورود به مدار تولید است، رسالتی است که باید در چشمانداز توسعه دانشگاهی و تعریف رشتهها و ایجاد فرصتهای آموزشی قرار گیرد تا آثار آن در حوزه تولید، اشتغال و نوآوری هم دیده شود.
وی با بیان این که یکی از مزیتهای استقرار صنعت فولاد در هر منطقه، موضوع اشتغالزایی است افزود: اگر طرحهای توسعههای فولاد خراسان به نتیجه نهایی برسد، بخش عمده نیاز نیشابور را به اشتغال پوشش خواهد داد و معضل بیکاری تا حد زیادی در منطقه برچیده خواهد شد.
جوانبخت افزود: توسعههای زیر سقف و نیز کارخانه کنسانترهسازی سنگان ضمن تکمیل زنجیره تولید (از معدن تا محصول نهایی) و افزایش ظرفیتهای موجود، علاوه بر اشتغالزایی قابل توجه مستقیم و غیر مستقیم، تابآوری و توسعههای آینده صنعت را در شرق کشور تضمین خواهد کرد.
رئیس دانشگاه نیشابور در این نشست با قدردانی از ارتباط سازنده مدیریت فولاد خراسان، بر آمادگی دانشگاه نیشابور برای همکاری در پوشش نیازهای پژوهشی و فنی صنایع نیشابور به ویژه صنعت بزرگ فولاد تأکید کرد.