۰۳ آذر ۱۴۰۲ | 18:08
کد خبر : 147304

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین رویداد ملی صنعت دانش بنیان :

تا پایان دولت فیبرنوری به همه شهرها می رسد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین رویداد ملی صنعت دانش بنیان گفت: بیش از۴ میلیون خانوار تاکنون به فیبرنوری متصل شده اند و قرار است تا پایان دولت فیبرنوری را به ۲۰ میلیون خانوار برسانیم.

به گزارش برداشت روز،  به نقل از ایدرونیوز ، وزیر فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین رویداد ملی صنعت دانش بنیان «انقلاب صنعتی چهارم و صنعت شهر هوشمند» اظهار داشت: فناوری ارتباطات و اطلاعات بخشی از زندگی در شهر هوشمند است که ایران ظرفیت خوبی در این بخش دارد.

عیسی زارع پور تصریح کرد: وضعیت ایران در بخش فناوری ارتباطات و اطلاعات خوب است و در حالی که خیلی از کشورها از سکوهای خارجی استفاده می کنند اما ما از سکوهای داخلی بهره می بریم.

زارع پور گفت: اگر قرار است هوشمند سازی رخ دهد باید به اینترنت اشیا و هوشمندسازی زندگی ها و جامعه فکر کنیم؛ باید اطلاعات حسگرها را بخوبی جمع آوری و بتوانیم آنرا منتقل کرده و پردازش کنیم.

وی افزود: زیرساخت های اینترنت پرسرعت و‌ با کیفیت و امن فقط در بستر فیبرنوری است اما ما آمادگی لازم را برای این کار نداریم زیرا زیر وضعیت خوبی در این حوزه نداشتیم که البته در حال ساخت و ساز جدید هستیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در ۴۰۰ شهر فیبرنوری به صورت کامل ایجاد شده است؛ این کار بزرگ را باید ۱۰ سال قبل می کردند اما ما تا آخر دولت فیبرنوری را در تمامی شهرهای ایران می بریم و کار ۱۰ ساله را قرار است ظرف ۳ سال به پایان برسانیم.

وی افزود: ۵G فقط در اینترنت پرسرعت امکان پذیر است و در حال حاضر ارتقا به سمت نسل پنجم هستیم هر چند که برخی کشورها به سمت نسل ششم رفته اند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: گفته می شود که تا چند سال آینده بیش از ۴۰ میلیارد داده در لحظه جمع آوری و پردازش می شود.

وی گفت: در سه نقطه کشور یعنی در شهرهای مشهد، اصفهان و تهران در حال راه اندازی نقطه داده برای پردازش هستیم‌ که بخشی از زیر ساخت ها توسعه فناوری های ارتباطات و اطلاعات است.

زارع پور افزود: برای اولین بار یک فصل از لایحه برنامه هفتم توسعه در راستای قانون توسعه فناوری دیجیتال اختصاص یافته است و کارگروهی هم در دولت برای آن تشکیل شده که تمامی اختیارات هیات وزیران به آن تفویض شده است.

وی افزود: در سال اول اجرای برنامه هفتم توسعه به همه دستگاه ها، سازمان ها و وزارتخانه ها تکلیف شده که ظرف ۶ ماه برنامه های خود را برای هوشمندسازی ارائه دهند؛ سال آینده قطعا تحرکات جدی در این حوزه خواهیم داشت.

زارع پور تصریح کرد: مواد ۴۵ تا ۴۸ برنامه هفتم توسعه به موضوع هوشمندسازی صنعت اختصاص یافته که ناشی از تخصص و‌ تجربه وزیر صمت و فعالیت مستمر وی در بخش خصوصی و حضور فعلی وی در بخش دولتی است.

 

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی