۱۹ آبان ۱۴۰۲ | 19:23
کد خبر : 145722

روایت آماری از صادرات و واردات فولاد در هفت ماه گذشته؛

صادرات ۷ ماهه آهن و فولاد ایران به بیش از ۷ میلیون تن رسید

براساس آخرین آمار انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، صادرات محصولات میانی زنجیره در هفت ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴.۹ درصد افزایش یافته است.

به گزارش برداشت روز، بنا به تازه‌ترین گزارش آماری انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، مجموع صادرات فولاد ایران (فولاد میانی و محصولات فولادی) در هفت ماهه سال جاری، ۶ میلیون و ۸۳ هزار تن بوده که با احتساب صادرات ۱ میلیون و ۶ هزار تن آهن اسفنجی، صادرات آهن و فولاد ایران به بیش از ۷ میلیون تن رسیده است.

وضعیت صادرات فولاد میانی

در ۷ ماهه سال جاری، صادرات فولاد میانی کشور، ۴ میلیون و ۲۳۰ هزار تن بوده که این رقم افزایش ۱۴.۹ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

از صادرات فولاد میانی، سهم صادرات بیلت و بلوم در هفت ماهه سال ۱۴۰۲، ۳ میلیون و ۲۱ هزار تن و سهم صادرات اسلب، ۱ میلیون و ۲۰۹ هزار تن بوده است.

در ۷ ماهه سال جاری، صادرات اسلب افزایش ۴۰.۶ درصدی را تجربه کرده است و صادرات بیلت و بلوم ۷.۱ درصد افزایش یافته است.

وضعیت صادرات و واردات محصولات فولادی

کل صادرات محصولات فولادی کشور در هفت ماهه سال ۱۴۰۲، ۱ میلیون ۸۵۳ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۴ درصدی را نشان می‌دهد، همچنین واردات کل محصولات در ۷ ماهه نخست سال ۷۹۷ هزار تن بوده است که اقزایش ۶۴.۳ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد.

از میان محصولات فولادی، سهم صادرات مقاطع طویل فولادی، ۱ میلیون و ۵۸۲ هزار تن بوده و صادرات این مقاطع در ۷ ماهه سال جاری، ۰.۱ درصد افزایش یافته است. صادرات میلگرد هم در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴.۲ درصد کاهش یافته است و به ۱ میلیون و ۳۵۶ هزار تن رسیده است.

صادرات مقاطع تخت فولادی نیز با افزایش ۳۴.۸ درصدی به ۲۷۱ هزار تن رسیده که عمده آن ورق گرم بوده است هم چنین واردات مقاطع طویل فولادی در هفت ماه ۱۴۰۲ به ۵۲ هزار تن رسید که رشد ۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می دهد.

صادرات آهن اسفنجی در هفت ماهه سال ۱۴۰۲، ۱ میلیون و ۶ هزار تن بوده که نسبت به مشابه سال قبل، افزایش ۱۶۵.۴ درصدی را نشان می دهد.

 

جزئیات صادرات و واردات فولاد ایران در هفت ماهه نخست سال جاری را در جدول زیر ببینید.

تجارتخانه آراد برندینگ