به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، “عباس علی آبادی” عصر چهارشنبه در نشست با سرپرست، اعضای هیات مدیره، معاونان و مدیران سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، افزود: مهمترین کار کشور صنعتی شدن است، کشور باید صنعتی شود و الگوی صنعتی بهترین الگوی تغییر شرایط است.
توسعه صنعتی مبتنی بر طرح آمایش سرزمینی باشد
وی با تأکید بر اینکه توسعه صنعتی مبتنی بر طرح آمایش سرزمینی باید باشد، اضافه کرد: توسعه صنعتی باید متناسب با مزیتهای نسبی منطقه ای رقم بخورد و در این راستا باید پتانسیلها و ظرفیتهای هر منطقه به خوبی شناسایی و احصاء شود.
تکمیل زنجیره ارزش در شهرکها و نواحی صنعتی دنبال شود
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه، تصریح کرد: باید تکمیل زنجیره ارزش را در شهرکها و نواحی صنعتی دنبال نماییم و ارتباط شرکتهای کوچک، متوسط و دانش بنیان با شرکتهای بزرگ باید برقرار شود و حلقه ارتباطی ایجاد گردد.
علی آبادی همچنین خاطر نشان کرد: باید به سمت صنایع هایتک و با تکنولوژی بالا برویم، جایی که خیلی از کشورها نمیتوانند بروند، به این ترتیب فاصله خود را با دیگر کشورها زیاد میکنیم و ارزش افزوده بالایی ایجاد مینمائیم.
علی آبادی، همچنین عصر دوشنبه در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تعیین تکلیف واحدهای راکد را از اولویتهای مهم وزارتخانه دانست و افزود: این موضوع مورد تاکید رییس جمهور و دولت سیزدهم نیز میباشد، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در این زمینه اقدامات خوبی داشته و باید برنامهها و اقدامات بیشتری نیز در ادامه در این حوزه داشته باشد.
احیای واحدهای تولیدی راکد و تکمیل طرحهای نیمه تمام
وی، تامین مالی واحدهای تولیدی را از دیگر ضروریات دانست و ضمن تاکید بر هم افزایی دستگاههای ذیربط در این حوزه، تصریح کرد: احیای واحدهای تولیدی راکد و تکمیل طرحهای نیمه تمام دو وظیفه و اولویت مهم سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران میباشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین بر ضرورت تامین برق صنایع برای تابستان سال بعد تاکید کرد و از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خواست تا به دنبال مدلهای اجرایی و روشهای نوین تامین برق پایدار باشد.
توسعه صنایع بر اساس مزیتهای منطقه ای و آمایش سرزمینی باشد
علی آبادی، مدیریت قبلی و کنونی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران را هوشمند و خوب توصیف کرد و افزود: توسعه صنایع و شهرک سازی باید بر اساس مزیتهای منطقه ای وآمایش سرزمینی باشد. خوشه سازی و توسعه خوشه ای در مناطق دارای مزیت و ظرفیت بسیار حایز اهمیت است.
وی، با تاکید بر ضرورت پشتیبانی حقوقی، آموزشی، تامین مالی، HSE و… ادامه داد: توسعه شرکتهای دانشبنیان و سوق دادن شرکتهای دانش بنیان به سمت خلق ارزش افزوده و خلق ثروت باید با جدیت و اهتمام بیشتری دنبال شود.
ارتباط شرکتهای بزرگ با بنگاههای کوچک و متوسط برقرار شود
وزیر صنعت، معدن و تجارت، با تاکید بر اهمیت و جایگاه شرکتهای بزرگ، گفت: باید ارتباط میان شرکتهای بزرگ با بنگاههای کوچک و متوسط و شرکتهای دانش بنیان، فناور و نوآور ایجاد شود. همچنین ایجاد انگیزه برای ارتقای بهره وری و افزایش ارزش افزوده در مسیر خلق ثروت بسیار مهم است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۵۸ شهرک و ناحیه صنعتی ، ۱۰۳ هزار و ۵۰ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۵۰ هزار و ۸۴۲ واحد صنعتی و پنج هزار و ۶۴۶ واحد کارگاهی تکمیل شده، زمینه اشتغال مستقیم یک میلیون و ۱۵ هزار و ۸۷۰ نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.