به گزارش برداشت روز، با هدف حمایت از شرکتهای دانشبنیان در راستای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصادی کشور، بانک سینا و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش تجارت آوا به نقل از روابطعمومی بانک سینا، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در این مراسم با اشاره به سابقه حدود ده ساله همکاری این بانک با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری گفت: یکی از دغدغههای اصلی بانک سینا در سالیان گذشته، حرکت در مسیر سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی بوده و حمایت از شرکتهای دانشبنیان به عنوان یکی از ارکان اساسی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، همواره در دستور کار بانک قرار داشته است.
فتحعلی خاطرنشان کرد: ظرفیت شرکتهای دانشبنیان به حدی است که میتواند زمینه خودکفایی و بینیازی کشور در بسیاری از حوزههای تولید و صنعت را فراهم سازد.
وی افزود: بانک سینا بر اساس ظرفیتهای ناشی از اجرای طرح راهبردی کسبوکار از جمله توسعه بانکداری دیجیتال، این امکان را دارد تا محصولات و کالاهای تولیدی شرکتهای دانشبنیان را در بازارگاه «سیمارت» به عنوان یکی از پلتفرمهای سرزمین هوشمند سینا عرضه کند تا ضمن حمایت مادی از این تولیدات، از این طریق نیز حامی اقتصاد دانشبنیان باشیم.
محمدصادق خیاطیان، رئیس هیئتعامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن ابراز خرسندی از افزایش سطح تعاملات با بانک سینا گفت: بانک سینا از سال ۱۳۹۳ در کنار صندوق نوآوری و شکوفایی بوده و این همکاری دوجانبه، نتایج بسیار مثبت و ارزندهای را در حوزه اقتصاد دانشبنیان به همراه داشته است.
وی با اشاره به نقش پررنگ شرکتهای دانش بنیان در اقتصاد، تصریح کرد: امروزه شرکتهای دانشبنیان سهم بهسزایی در اقتصاد کشور دارند و ما در صندوق، تسهیل دسترسی آنها به منابع مالی و نیز زمینهسازی برای سرمایهگذاری بانکها در طرحهای دانشبنیان را دنبال میکنیم.
گفتنی است بر اساس این تفاهمنامه که مابین بانک سینا و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری به امضا رسید، بر ارائه انواع خدمات مالی و بانکی به شرکتهای دانشبنیان و همچنین اعطای انواع تسهیلات در قالب عقود اسلامی، صدور ضمانتنامه، گشایش اعتبارات اسنادی ریالی و ارزی و تسهیل ضمانت در انتشار اوراق صکوک نوآوری در چارچوب مقررات بانک مرکزی تأکید شده است.