یوسف دهقانی-برداشت روز: حسن شريفي در نشستي خبری كه در محل ساختمان مركزي بيمه ايران برگزار شد، به اقدامات صورت گرفته در اين شركت براي پرداخت هرچه سريع تر خسارت به زيانديدگان گفت: تلاش كرديم رويكرد جديدي در صنعت بيمه ايجاد كنيم تا بيمه گزار هنگام پرداخت خسارت با رضايتمندي مواجه شود.
وی اظهار داشت، هرچه حال بیمه گزاران در زمان پرداخت خسارت بهتر باشد ضریب نفوذ بیمه نیز بیشتر خواهد شد و صنعت بیمه بیشتر توسعه خواهد یافت.
وی افزود: رونمایی رسمی سامانه بیمه ایران من در 15 آبان ماه امسال با حضور وزیر اقتصاد انجام شد ولی از چند ماه قبل تر این سامانه عملیاتی شده بود با استفاده از این سامانه مردم دیگر برای اعلام خسارت نیز به حضور در شعب شرکت نخواهند داشت و اعلام خسارت و بارگذاری مدارک در کمتر از 5 دقیقه صورت خوهد گرفت و پس از آن ارزیابان خسارت به محل خودرو مراجعه و نسبت به ارزیابی خسارت اقدام خواهند کرد که بدین ترتیب زمان پرداخت خسارت از حداقل یک هفته به کمتر از یک روز کاهش خواهد یافت.
شریفی اضافه کرد: در بخش درمان نیز اپلیکیشینی در حال طراحی است که بارگزاری نسخ و دریافت خسارت از محل سکونت بیمه گزار قابل انجام باشد.
بنا بر اعلام مدیرعامل بیمه ایران، تاکنون بیش از 60 هزار پرونده در حوزه خودرو از طریق این سامانه کارسازی شده است.
وی همچنین از تعیین تکلیف طلب 1100 میلیارد تومانی بیمه ایران از بنیاد شهید بابت حق بیمه سنوات، خبر داد و گفت: در حالی که از پیگیری و دریافت این مبلغ ناامید شده بودیم با تلاش بخش حقوقی شرکت، موضوع به سرانجام رسید و قول داده شد تا در بودجه سال 1402 این طلب دیده و به بیمه ایران پرداخت شود.
شریفی اظهار امیدواری کرد که تا روزها یا ماه های آینده طلب 1100 میلیارد تومانی بیمه ایران از بنیاد شهید به حساب این شرکت واریز شود.
ایشان به فروش اين شركت اشاره كرد و گفت: در 10 امسال حدود 37 همت فروش داشتيم به طوري كه اين رقم تا تاريخ 4 بهمن ماه به 39 هزار ميليارد تومان در تمام رشته ها رسيده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل 29 درصد رشد داشته است.
اين در حالي است كه در حوزه خسارت طي 10 ماه 20 همت خسارت پرداخت شده است.
مديرعامل بيمه ايران به مساله نيروي انساني و اهميت آن در شركت بيمه ايران اشاره كرد و گفت: گزينش نيروهاي كارآمد و با تجربه در راستاي تكريم ارباب رجوع همواره مدنظر ما بوده است به طوري كه تمام كاركنان شركت هنگام استخدام و خروج از شركت بايد تاييديه ارزيابي خود را اخذ نمايند.
شریفی زیان انباشته بیمه ایران را 8700 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: بیش از 90 درصد این زیان به دلیل الزام شرکت به ورود به عرصه فروش بیمه نامه های خودرو به دلیل دولتی بودن شرکت است ضمن این که این شرکت در تعیین نرخ فروش بیمه نامه و خسارت نقشی ندارد و از سوی مراجع بالادستی تعیین و ابلاغ می شود.
مدیرعامل بیمه ایران به پروژه های ساختمانی این شرکت در 13 ماه گذشته اشاره کرد و افزود: 5 پروژه ساختمانی افتتاح شده، دو پروژه آماده افتتاح و 7 پروژه نیز در دست اجرا است ضمن این که 31 پروژه نیز در دست مناقصه و تعمیرات اساسی قرار دارد.
وی از تولید 37 همت حق بیمه در 10 ماهه و 39 همت حق بیمه تا 14 بهمن ماه امسال در شرکت بیمه ایران خبر داد و با اشاره به رشد 29 درصدی این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته اظهار داشت: خسارت پرداختی شرکت نیز در 10 ماهه امسال 20 همت بوده است و این شرکت هم اکنون نسبت به سال های گذشته خسارات معوق بسیار کمتری دارد.
حسن شریفی در خاتمه به یکی از چالش های موجود در خصوص بیمه های عمر اشاره کرد و گفت: یکی از ضعفهای بیمه عمر در شرایط فعلی افزایش میران بازخریدی بیمه عمر است که احتمالا به رکود اقتصادی و ضعف اطلاع رسانی شرکتهای بیمه باز می گردد.
به گفته وی چالش بازخریدی بیمه های عمر باید از سوی صنعت بیمه جدی گرفته شود و برای آن راهکار ی مناسب اتخاذ شود.
وی در خصوص طرح مولد سازی دارائی های دولتی و تاثیر آن در بیمه ایران گفت: دارائی های بیمه ایران دولتی نیست بلکه از محل سرمایه گذاری ها حاصل شده است درواقع دارائی هایی که خریداری می شود از محل ذخایر بیمه ای صورت می گیرد اگرچه خود را مکلف می دانیم که به دولت کمک کنیم که در همین راستا اقداماتی را نیز انجام دادیم.
شریفی افزود: طرح پیشنهادی یکسری املاک در مسیر مولد سازی به هیات مدیره آمده است که به زودی تصمیمات جدی را اتخاذ خواهد کرد.