به گزارش برداشت روز، آیت الله رئیسی؛ رئیس جمهور خط ۱۴ هزار تنی تولید تایر سواری را در این کارخانه افتتاح کرد. همچنین خط تولید تایرسازی تک مرحلهای بهعنوان هشتمین کشور سازنده دنیا در این مراسم به بهرهبرداری رسید. در این مراسم پروژه ۵۰ هزار تنی تولید تایر فوق سنگین معدنی، کامیونی، اتوبوسی، باری و … آغاز بهکار کرد.
در این بازدید سید بابک ابراهیمی ضمن تشریح اقدامات انجام پذیرفته در این مجموعه، با بیان ابعاد افتتاح پروژه های طرح تولید تایرهای SUV و CUV با ظرفیت ۱۴ هزار تن در سال با قابلیت مصرف در خودروهای شاسی بلند، اظهار داشت: این پروژه ۲۳۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است. ابراهیمی در ادامه با اشاره به شرایط بازار در شرایط سخت تحریم های ظالمانه؛ تصریح کرد: در تولید هر سایز ۵۰ هزار دلار صرفه جویی می شود. در واقع در این پروژه با طراحی و تولید ۴۴ سایز، جمعاً ۲،۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی به همراه داشته است. همچنین ســاخت پــروژه با کمتریــن هزینــه بــه طــوری کــه ایــن پــروژه حــدوداً دو هــزار دلار بــه ازای هــر تــن ســاخته شــده که این استاندارد در تولید تایرهای سواری تا پنج هزار دلار به ازای هر تن می باشد.
در این مراسم آیت الله رئیسی با تجلیل از اقدامات نوآورانه کارخانه کویرتایر و گروه سرمایه گذاری امید، گفت: شعار ما میتوانیم در این کارخانه محقق شده و هر روز شاهد ابتکارات جدید در این کارخانه هستیم. رئیس جمهور در جمع کارگران کارخانه کویرتایر تأکید کرد: اقداماتی که در این مجموعه انجام شده، قابل تحسین است و نگاه داخلی سازی، فعالیتهای دانش بنیان و بومیسازی در این کارخانه عملیاتی شده است.
همچنین در ادامه این مراسم نیز آیت ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه و مهندس زینلی مدیرعامل کارخانه کویرتایر گزارش مبسوطی از فعالیتهای صنعتی و تولیدات ویژه در این شرکت را که با نگاه دانش بنیان انجام شده، ارائه کردند. مدیرعامل شرکت کویر تایر در این بازدید گفت: این کارخانه سال ۱۳۷۷ به بهرهبرداری رسید و اکنون ۲۴ سال از فعالیت این مجموعه صنعتی میگذرد. سید محمدحسین زینلی از مشارکت ۳۱ هزار سرمایهگذار خرد در این مجتمع صنعتی خبر داد و گفت: حدود ۷۰ درصد سهام این کارخانه وابسته به گروه سرمایه گذاری امید متعلق به بانک سپه است.