به گزارش برداشت روز، به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران: در دومین جلسه انتخاب گروه های استارت آپی ۱۶ تیم از استان کرمانشاه در حوزه فعالیت های خدماتی، صنعتی، بلاکچین، هوش مصنوعی، سلامت و گردشگری به معرفی طرح های خود پرداختند و از سوی داوران حاضر مورد ارزیابی قرار گرفتند.
در این جلسه سجاد عباسی فشمی دبیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس در جمع فعالان حوزههای فناوری و نوآوری و مشارکت کنندگان در پیج اینوتکس استان کرمانشاه با تاکید بر اهمیت برگزاری جلسات اولیه استارتاپها در استانها، گفت: اینوتکس پیچ، بزرگترین رویداد ملی رقابت استارت آپی با حضور تیم های خلاق و نوآور از شهرها و استان های مختلف کشور است که با هدف کشف استعدادها و حمایت از ایده های آنان جهت کمک به رشد و توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و نوآوری در کشور برگزار می شود.
عباسی فشمی با اشاره به اهداف اصلی برگزاری رویداد اینوتکس گفت: ما در اینوتکس ۳ هدف اصلی را دنبال میکنیم که عبارتند از : کمک به فرهنگسازی سرمایهگذاری در حوزه نوآوری و فناوری، افزایش همکاریها و مشارکتهای B2B بین بازیگران مختلف اکوسیستم نوآوری، ایجاد شبکهای از کارآفرینهای استارتاپی.
در ادامه این جلسه، محسن اخلاقی مدیر امور حراست پست بانک ایران با اشاره به حضور و مشارکت پست بانک ایران، به عنوان بانک تخصصی حوزه فناوری اطلاعات در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، گفت: مذاکره، راه توسعه همکاری با فعالان حوزه نوآوری، شرکت های فناوری، فینتکها و استارتاپهای فعال در حوزه مالی و بانکی را باز می کند و حضور فعال و موثر بانک در سال قبل، تجربه و دستاورد های خوبی به همراه داشته و ایده ها و موضوعات نمایشگاه قبلی در جلسات کاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پس از طرح در جلسات کمیته نوآوران بانک، اقدامات پیرامون توسعه همکاری همچنان ادامه دارد.
وی افزود: در توسعه اکوسیستم نوآوری سه ضلع اصلی همکاری، مشارکت و گفت و گو برای شبکه سازی و سرمایه گذاری وجود دارد و مهمترین بخش در تکامل این اکوسیستم بخش سرمایه گذاری است و پست بانک ایران به عنوان بانک تخصصی حوزه IT, ICT و حامی ایده ها و طرح های فناورانه، گامهای بسیار مهم و موثری در این بخش برداشته است.
اخلاقی با تاکید بر وجود مشکلات بروکراسی اداری در کشور گفت: اذعان داریم که ساختار و بروکراسی اداری موجود حمایت از فعالان را با مشکلات مواجه می کند و متاسفانه برخی از قوانین و مقررات ناظر بر فرآیندهای بانکی همراه و همگام با توسعه فناوری و نوآوری رشد نکرده است و درک مناسبی در بدنه کارشناسی دستگاه های اجرایی و نظارتی در این خصوص وجود ندارد.
مدیر امور حراست بانک در ادامه افزود: برگزاری این دسته از رویدادها و نمایشگاه ها می تواند کمک شایانی به تسهیل این فضا به همراه داشته باشد و در حال حاضر دستورالعمل و ضوابط بانکی که از شرکت های استارتاپی و طرح های حوزه فناوری حمایت کند، وجود ندارد و باید بپذیریم به نتیجه رسیدن برخی از ایده های خلاق و فناورانه به خصوص در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات نیازمند حمایت همه جانبه دستگاه های دولتی است و تا زمانی که مدیران دستگاه ها و کارشناسان مرتبط نسبت به اهمیت و ضرورت حمایت از این طرح ها و ایده ها واقف نباشند، به نتیجه رسیدن این طرح ها و ایده ها با مشکلاتی مواجه است.
وی افزود: پست بانک ایران برای دستیابی به این هدف، گام های بلندی برداشته و از طریق ایجاد کمیته نوآوران در بانک و بکارگیری پرسنل تحصیل کرده، سعی در نقش آفرینی و حمایت از این فضا دارد و به طور قطع برای موفقیت در این مسیر نیاز به حمایت و مساعدت همه دارد.
اخلاقی در پایان گفت: اگر می خواهیم مشکل اشتغال، تولید و مسائل اقتصادی کشور، حل شود مسیر آن فقط حمایت از طرح ها و ایدههای مبتنی بر فناوری است و پست بانک ایران به عنوان حامی طلایی در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ ضمن حضور فعال در این رویداد مهم از طرحها و ایده های برتر در قالب پرداخت تسهیلات حمایت میکند.
فاتح ملایی مدیر شعب پست بانک استان کرمانشاه در نشست خبری که با خبرگزاری و رسانه ها در محل پارک علم و فنآوری آن استان برگزار شد، شرکت کرد.
در این نشست ملایی با بیان اهداف بانک برای حمایت از این رویداد گزارش اقدامات و برخی از دستاورد های مدیریت شعب پست بانک کرمانشاه در سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد.
بر اساس است گزارش، سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری استان، مریم حسینی مدیر عامل مجموعه نیروی غرب و کارخانه نوآوری، سامان کلاهدوز مشاور مدیر عامل پست بانک ایران و فاتح ملایی مدیرشعب پست بانک استان کرمانشاه و جمعی دیگر از مدیران استانی در این نمایشگاه حضور داشتند.