به گزارش برداشت روز، ظهر امروز مصادف با ۱۶ آذر ۱۴۰۰ مراسم بزرگداشت مقام دانشجو با حضور مدیرعامل، رییس هیئت مدیره، مدیران، کارشناسان، روسا و کارشناسان مناطق بصورت حقیقی و مجازی برگزار شد.
۱۶ آذر نماد استقامت دانشجویان ایرانی در سال ۱۳۳۲ است. در این روز، مصطفی بزرگ نیا، احمد قندچی و آذر شریعت رضوی سه دانشجوی ایرانی در پی اعتراضات پیرامون حضور رسمی نیکسون، معاون رئیس جمهور وقت آمریکا، در دانشگاه تهران کشته شدند.
به همین مناسبت ۱۶ آذر در تقویم کشورمان را با عنوان روز دانشجو ثبت کرده اند تا یادآور دانشجویان شهید در سال ۱۳۳۲ و نقش آنها در معادلات سیاسی ایران را گرامی بدارند.
در مراسم امروز ضمن گرامیداشت مقام شهدای دانشجو، به نقش دانشجو و دانشگاه در رشد و توسعه اجتماعی پرداخته شد.
دکتر رضا صفری مدیر امور فرهنگی صندوق قرض الحسنه شاهد در این رویداد با تقدیر از توجه ویژه دکتر اسلام کریمی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره صندوق به مباحث فرهنگی، گفت: مقوله فرهنگ همانگونه که همواره مورد تاکید بوده لازمه رشد و توسعه هر سازمانی است.
مدیر امور فرهنگی صندوق قرض الحسنه شاهد افزود: خوشبختانه طی سالهای اخیر صندوق توانسته در کنار عمل به وظایف قانونی و ذاتی خود در قبال خانوادههای معظم و معزز شاهد و ایثارگر، اقداماتی خوبی را در حوزه مسئولیتهای اجتماعی و فرهنگی به انجام رساند.
در ادامه این مراسم دکتر عباسی قادی مدیر طرح و برنامه صندوق ضمن تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان، گفت: دانشجو به عنوان قلب تپنده دانشگاه در حوزه رشد و توسعه اجتماعی بسیار تاثیر گذار است.
وی اظهار کرد: خوشبختانه نگاه علمی و فرهنگی حاکم بر صندوق قرض الحسنه شاهد با حمایتهای مدیرعامل محترم در این سازمان نهادینه شده است که در راستای رشد و توسعه فردی و البته سازمانی بسیار موثر بوده است.
پس از مدیر طرح و برنامه حسین حسینی نژاد مشاور مدیر عامل و از اساتید دانشگاه با تبریک روز دانشجو، از اهمیت نوشتن در رشد همه جانبه انسان گفت و خاطر نشان کرد: یکی از نقاط قوت دانشجویان در عرصه علم باید نوشتن ساده و بدون پیچیدگی نظرات و دیدگاههای خود باشد.
مشاور مدیرعامل، دانشجویان را به نوشتن موثر ترغیب کرد و افزود: برای نوشتن نیاز نیست قلم را به شیوههای پیچیده و خارق العاده بر روی لوح به حرکت در آورد بلکه با سادگی تمام میتوان تفکرات و دیدگاه های مدنظر را به رشته تحریر درآورده و آن را به دیگران منتقل کرد.
حسینی نژاد در پایان با اشاره به تهیه و تدوین دفترچههای طلوع حسنه شاهد در صندوق که منعکس کننده دلنوشتههای کارکنان و خانوادههای آنهاست، گفت: این کار فرهنگی به خوبی نشان داد افراد مستعدی در بدنه صندوق وجود دارند که به خوبی می توانند با نوشتن، مسیر پویایی و رشد فردی و سازمانی را هموار کنند.
دکتر گودرز علی بخشی مشاور مدیرعامل و استاد دانشگاه آخرین سخنران این مراسم بود که روز دانشجو را به دانشجویان شاغل در صندوق قرضالحسنه شاهد تبریک گفت و اظهار کرد: دانشجو تنها به افرادی اطلاق نمیشود که در یک دانشگاه به معنای خاص تحصیل میکنند بلکه دانشجو در معنای عام به هر شخصی گفته میشود که در پی کسب علم و دانش است.
علی بخشی در ادامه افزود: خوشبختانه در رأس صندوق قرضالحسنه شاهد فردی قرار گرفته که هم از جنس خانوادههای معظم و معزز شاهد و ایثارگر است و هم در کنار تلاش برای ارائه بهترین و شایستهترین خدمات، بخشی از توجه خود را به اجرای برنامههای فرهنگی، اجتماعی معطوف کرده که در عرصهی مدیریتی کشور قابل ستایش و احترام است.
مشاور مدیرعامل گفت: همواره در طول تاریخ معاصر ایران دانشجویان پیش قراول رشد و توسعه اجتماعی بودهاند به همین دلیل باید نگاه ویژهای به این قشر از جامعه داشت که الحمدلله این مهم به خوبی در صندوق قرض الحسنه شاهد مورد توجه قرار گرفته است.
در بخش پایانی این مراسم از دانشجویان شاغل در صندوق قرض الحسنه شاهد توسط دکتر اسلام کریمی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره، دکتر تبریزی رییس هیئت مدیره، ابراهیم محسنی عضو هیئت مدیره و شیخی مدیرکل حراست صندوق تقدیر به عمل آمد.
در ادامه می توانید تصاویر مربوط به این مراسم را مشاهده نمایید:
روابط عمومی صندوق قرض الحسنه شاهد