به گزارش برداشت روز، پس از رد اعتبارنامه تاجگردون توسط نمایندگان مجلس یازدهم، وی با فاصله اندکی به مدیریت بیمه سرمد منصوب شد. حدود ۶۰ درصد از سهام بیمه سرمد متعلق به بانک صادرات و ۴۰ درصد آن مربوط به سهامداران خرد و دیگر سهامداران از جمله صندوق بازنشستگی صدا و سیما است.
اما پس از انتشار خبر فیش حقوقی نجومی غلامرضا تاجگردون مدیرعامل بیمه سرمد در خبرگزاری فارس در کنار افشای تخلفات مربوط به وی در زمان بررسی اعتبارنامه نمایندگان، تاجگردون از مدیریت بیمه سرمد کنار گذاشته شد. پس از برکناری تاجگردون، هیئت مدیره بیمه سرمد از وی به دلیل بعضی تخلفات شکایت کردند.
اما ماجرا به همین جا ختم نشد. حجتالله صیدی مدیرعامل بانک صادرات با ارسال نامهای به تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۶ به مراجع ذیصلاح حقوق و مزایای نجومی تاجگردون را قانونی دانست. پس از آن نیز بانک صادرات به دلیل داشتن سهام مدیریتی در بیمه سرمد، تلاش کرد با برگزاری زودهنگام مجمع عمومی هیئت مدیره بیمه سرمد را عزل و هیئت مدیره دیگری را جایگزین کند.
آنچه ابهامات درباره حمایت ویژه مدیرعامل بانک صادرات از تاجگردون را بیشتر میکند آن است که بر اساس استعلامات انجام شده در بیمه سرمد، تاجگردون امکان تصدی پست مدیریتی در این شرکت را به دلیل دو شغله بودن نداشته است.
ظاهرا وی همزمان با مدیرعاملی بیمه سرمد، رئیس هیئت مدیره موسسه مطالعات بانکداری اسلامی صدر بوده و در موسسه عالی پژوهش و برنامهریزی نیز شاغل بوده است.