به گزارش برداشت روز به نقل از خبرگزاری تسنیم، دکتر مراد بیات با اشاره به اینکه ۱۱ مرکز درمانی بستری و ۲۸ مرکز درمانی سرپایی آماده ارائه خدمت به مبتلایان ویروس کرونا هستند، اظهار کرد: تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مناسب در این مراکز پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: ۳۰ درصد از خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی در کشور، در تهران انجام میشود و این مسئله نشان میدهد که بسیاری از هموطنان خدمات درمانی خود را از مراکز درمانی در تهران دریافت میکنند.
سرپرست اداره کل درمان تامین اجتماعی استان تهران افزود: استان تهران در مجموع دارای ۱۷۰۰ تخت مصوب و فعال برای ارائه خدمت به بیماران است که بر حسب تعداد مراجعه بیماران و به تناسب برای بیماران کرونایی اختصاص می یابد. بیمارستان میلاد نیز دارای ۱۰۰۰ تخت فعال است که به کل مراجعه کنندگان خدمت رسانی میکند و با توجه به مراجعه بیماران کرونایی تختها به این بیماران اختصاص مییابد.
دکتر بیات ادامه داد: از ۲۸ مرکز درمانی سرپایی در تهران، ۷ مرکز درمانی به صورت شبانه روزی خدمترسانی میکنند، همچنین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و ستاد مدیریت مقابله با ویروس کرونا، ۳ بیمارستان در سطح شهر تهران به عنوان مرکز ریفرال برای پذیرش مبتلایان کرونا و بستری آنها در نظر گرفته شده است که این مراکز عبارتند از بیمارستانهای آیت الله کاشانی، شهید لبافی نژاد و شهید شریعت رضوی.
وی تصریح کرد: بیمارستانهای اشاره شده آماده پذیرش بیماران در هر لحظه از شبانه روز هستند.
سرپرست اداره کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران خاطرنشان کرد: همچنین آزمایشگاه رفرانس و بیمارستان شهید لبافی نژاد برای انجام آزمایشات و نمونه گیری در ارتباط با ویروس در نظر گرفته شده است.
بیات در پایان گفت: با توجه به اینکه بیماران مبتلا به کرونا بدون در نظر گرفتن نوع بیمه پذیرش میشوند، در مورد دریافت هزینه درمانی نیاز به تفاهم سازمان با وزارت بهداشت است.