به گزارش برداشت روز، سالار حسامالدینی، مدیر عامل گروه اس اند بی، بر ضرورت راه اندازی بانک های ارزهای دیجیتال تاکید کرد و در عین حال پیشنهاد داد که باید کانونی از کارشناسان این حوزه ایجاد شود تا اطلاعات لازم و صحیح به مخاطبان داده شود.
بر اساس این گزارش مدیرعامل گروه اس اند بی در پنل تخصصی که درباره لزوم تدوین قوانین و مقررات مربوط به حوزه رمزارزها و همچنین استفاده از این فرصت برای بهبود و رشد اقتصاد کشور با حضور متخصصان و فعالان حوزه بلاکچین و رمزارزها در همایش فناوری بلاکچین، پروتکل اعتماد برگزار شد با طرح این پرسش خطاب به بانک مرکزی که چرا با ارز دیجیتال جبهه گیری می کند، گفت: می گویند ارزهای دیجیتال ابزارهای پولشویی هستند! حالا من این سوال را مطرح میکنم که آیا با ارزهای کاغذی، پولشویی انجام نمیشود؟! آیا با بانک های کلاسیکی که داریم پولشویی انجام نمیشود؟!
وی ادامه داد: پس نمی شود با وجود نقطه ضعف در هر موضوعی، آن را به طور کلی رد کرد!
این کارشناس ارشد بازارهای سرمایه داخلی و بین المللی تاکید کرد: متاسفانه دقت علمی و کارشناسی های کافی در بحث ارزهای دیجیتال نشده است؛ ما قبول داریم پولشویی در ارزهای دیجیتال انجام می شود ولی باید آن را ریشه یابی کرده و نقاط ضعف را برطرف کنیم ،همانگونه که باید پولشویی در همه موضوعات را برطرف کرد.
وی گفت: طبیعی است شکافی بین افراد جامعه در هر جایگاهی ایجاد شده است، وقتی یک فرد شصت ساله را کناره یک فرد بیست ساله قرار دهیم بین تفکرات آنها و دانش علمی این دو نفر شکاف وجود دارد و همین موضوع را نیز می توان در ارزهای دیجیتال شاهد بود چون سرعت حضور ارزهای دیجیتال خیلیها را غافلگیر کرد که می شود با آموزش صحیح آن را حل کرد.
مدیر عامل گروه اس اند بی، بر ضرورت ایجاد و راه اندازی بانک های ارزهای دیجیتال تاکید کرد.
وی یادآور شد: متاسفانه مسئولان ما اطلاعات لازم را در این زمینه ندارند و در عین حال مشاوران آگاهی نیز ندارند که آنها را راهنمایی کند.
به اعتقاد این کارشناس، با توجه به اینکه مسئله فقهی ارزهای دیجیتال انجام نشده ضروری است که نخبگان، مجلس و بانک مرکزی به طور جدی به این موضوع ورود کنند تا مسئله قانونی و فقهی ارزهای دیجیتال حل شود.
این کارشناس ارشد بازارهای سرمایه داخلی و بین المللی تاکید کرد: باید با مراجع دینی جلسه گذاشته شود کسی که هم فقه بلد باشد و هم اطلاعات و آگاهی لازم را در زمینه ارزهای دیجیتال داشته باشند چون هیچ راهی وجود ندارد جز اینکه باید ریشه علمی این موضوع حل شود.
حسام الدینی در بخشی از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر یادتان باشد زمانی که ماهواره وارد کشور شد چقدر با آن جبهه گیری کردند و این در حالی است که بعد از علم و آگاهی و بررسی وجود ماهواره برای کشور، این جبهه گیری حل شد، حالا هم در رابطه با ارزهای دیجیتال همین موضوع را شاهد هستیم .
وی در ادامه تصریح کرد: چرا کسی نیست که بگوید فارکس میتواند بسیاری از پول های بلوکه شده را به کشورمان برگرداند؟ این همایش باید چند هزار نفری برگزار شود و مسئولان تراز اول کشور که مرتبط با این موضوع هستند نیز حضور داشته باشند، حالا سوال من این است که چرا این مسئولان در این همایش حضور ندارند؟! اگر دلسوزی برای کشور دارند باید در رد یا اثبات بحث رمز ارزها بررسی و صحبت کنند.
حسام الدینی در عینحال پیشنهاد داد که باید کانونی از کارشناسان این حوزه ایجاد شود تا اطلاعات لازم و صحیح به مخاطبان داده شود.
مدیر عامل گروه اس اند بی در عینحال تاکید کرد: به اعتقاد بنده با وجود این کانون، همه مسئولان میتوانند اطلاعات لازم را در رابطه با ارزهای دیجیتال کسب کنند و با علم و آگاهی در رابطه با آن برخورد کنند چون همه چیز از ناآگاهی و جهل است و طبیعی است که در فضای تاریک کسی نمی تواند از فواید آن آگاه شود.
وی ادامه داد: بنابراین باید فضا را با دادن آگاهی روشن کرد تا بتوانیم به اهداف بسیار والای ارزهای دیجیتال که همان رشد و توسعه اقتصادی کشور عزیزمان است دست یابیم و در عین حال نه تنها باعث خروج ارز نشویم بلکه ارز نیز وارد کشور کنیم.
گفتنی است ؛ در این همایش همچنین اولین دستگاه خودپرداز رمزارزها، نسل سوم خودپرداز با عنوان CTM با حضور مسئولان و فعالان حوزه رمزارز و با همت شرکت دانش بنیان فن آوری زنجیره بلوکی سبحان و خانه بلاکچین ایران رونمایی شد.
این دستگاه توسط متخصصان و نخبگان شرکت سبحان در همایش : فناوری بلاکچین پروتکل اعتماد رو نمایی و طی مراسمی از قابلیتهای این دستگاه و متناسب بودن امکانات با قوانین داخلی و همچنین شرایط حاکم بر خرید و فروش رمزارزها رو نمایی شد.