۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | 19:43
کد خبر : 40103

رئیس کل بیمه مرکزی :

بیمه‌های ایرانی موفق شدند از تحریم فرصت بسازند

هیچ شناور، هواپیما یا واحد صنعتی و تجاری وجود ندارد که بیمه‌ها پوشش ندهند.

به گزارش برداشت روز، غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه شرکت‌های بیمه‌ای جدید باید به صورت کاملاً هدفمند وارد فضای بازار کشور شوند، گفت: شرکت‌های بیمه‌ای اگر توجیه خیلی قوی نداشته باشند، نمی‌توانند مجوز دریافت نمایند.

وی افزود: همه چیز در صنعت بیمه باید به سمت افزایش ضریب نفوذ بیمه پیش رود، این در حالی است که افزایش شرکت‌های بیمه منجر به بزرگ شدن حجم بازار می‌شود که البته به موازات آن باید نوآوری در شرکت‌های موجود هم مدنظر قرار گیرد.

به گفته سلیمانی، در طرح توجیهی مرتبط با ایجاد یک شرکت بیمه‌ای جدید، باید تمام ابعاد را در نظر گرفت.

رئیس بیمه مرکزی در ادامه به پوشش ریسک همه فعالیت‌های اقتصادی از سوی بیمه‌ها را دستاوردی مهم برای صنعت بیمه ایران خواند و افزود: بیمه‌های ایرانی موفق شدند از تحریم فرصت بسازند.

وی با بیان اینکه تا قبل تحریم برخی شرکت‌های خارجی ریسک بسیاری از فعالیت‌های تجاری را بیمه می‌کردند، گفت: اکنون برعکس شده و بیمه‌های ایرانی با محوریت بیمه مرکزی ریسک همه شرکت‌ها را قبول می‌کنند و هیچ شناور، هواپیما یا واحد صنعتی و تجاری وجود ندارد که بیمه‌ها پوشش ندهند.

رئیس بیمه مرکزی با اشاره به نقش بیمه‌ها در کاهش ریسک بنگاه‌های مختلف افزود: کارمزد بیمه‌ها حدود ۳ در هزار است که این اختلاف کارمزد و تعهد بیمه‌ای در زمان خسارت‌دهی به بیمه شدگان خود را نشان می‌دهد.

سلیمانی در خصوص اجباری شدن بیمه واحد‌های مسکونی هم گفت: پیش بینی ما برای سال ۱۴۰۰ ماهانه بیست هزار تومان در ازای تعهد پرداخت ۸۰ میلیون تومان خسارت است.

وی افزود: پیشنهاد ما این است از ۲۰ هزار تومان حق بیمه، ده هزار تومان را دولت و ۱۰ هزار تومان را هم مالک روی قبض برق پرداخت کند که باید در دولت و مجلس بررسی و تصویب شود.

رئیس بیمه مرکزی در ادامه از تغییر شیوه پرداخت خسارت برای خودرو‌های غیرمتعارف از سال آینده خبر داد و گفت: درپی این هستیم که از سال آینده به همه خودرو‌ها تا سقف پوشش بیمه‌ای که انجام شده، خسارت داده شود و دیگر بحث خودروی متعارف و غیرمتعارف مطرح نباشد.

سلیمانی از برنامه ریزی برای پرداخت خسارت آنلاین بیمه‌ها به هموطنان در سال ۱۴۰۰ خبرداد و گفت: الان به صورت آزمایشی پرداخت خسارت غیرحضوری تا سقف سه میلیون تومان در بیمه ایران عملیاتی شده است.

وی در پایان با اعلام اینکه طی ۱۰ ماه ابتدایی سال شرکت‌های بیمه‌ای ۶۶ میلیارد تومان بیمه نامه صادر کرده اند، افزود: فروش ده ماهه سال جاری حدود شش میلیارد تومان از کل فروش سال ۹۸ بیشتر بوده است.

سلیمانی در  ادامه در پاسخ به این پرسش خبرنگارما مبنی بر اینکه  صنعت بیمه در بخش صدور بیمه نامه الکترونیک پیشرفت زیادی داشته اما در بخش پرداخت خسارت در بیشتر موارد سنتی عمل کرده، برای الکترونیکی کردن بخش پرداخت خسارت، چه مشکل هایی وجود دارد و  چه فعالیت هایی برای تحقق این روش انجام شده است؟ گفت : بیمه مرکزی در سال ۹۹ الگوی صدور بیمه نامه آنلاین  و بیمه نامه الکترونیکی را کلید زد که خوشبختانه با همکاری شرکت های بیمه ای توانست این موضوع مهم  که سالها به صورت حضوری و فیزیکی انجام می شد را الکترونیکی کرده واز طریق سامانه، کدیکتا برای بیمه نامه شخص ثالث، انبارها و  آتش سوزی صادر کند

وی با اشاره به این مطلب که برنامه داریم که درسال ۱۴۰۰  برای بیمه نامه درمان و عمر و زندگی نیز از طریق سامانه به صورت آنلاین کد یکتا صادر شود گفت:طبق بررسی هایی که انجام شده پرداخت خسارت به صورت آنلاین بسیار پیچیده است به همین منظور  کمیته ای با همکاری سندیکای بیمه گران ایران،تشکیل داده ایم که در سال ۱۴۰۰ به عنوان پرداخت یکپارچه  الکترونیکی  خسارت ها به صورت آنلاین پرداخت شود.

گفتنی است در پایان نشست خبری از سامانه آماری صنعت بیمه (ساب) با بیش از ۴۸۰۰۰ داده ، سایت جدید بیمه مرکزی و کتاب دوربرگردان رونمایی شد.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی