به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی مجتمع فولاد خراسان؛ مدیر عامل «شرکت مجتمع فولاد خراسان» از تقویت نظام پاسخگویی و شفافیت در معاملات این مجتمع با الکترونیکی کردن سامانه و فرآیند استعلامهای مرتبط با خرید و تأمین خبر داد.
کسری غفوری با اشاره به ابلاغ بخشنامه وزیر «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» در خصوص ارتقای پاسخگویی، شفافیت و سالم سازی فرآیندها، گفت: یکی از مهمترین اقدامات قانونی جمهوری اسلامی ایران در مسیر مبارزه با فساد، تصویب «قانون ارتقای سلامت نظام اداری» است که ابعاد مختلف پیشگیری از فساد و مقابله با آن را مد نظر قرار داده و الگوهایی را نیز برای رسیدن به اهداف آن ارائه کرده است.
وی «شفاف سازی فرآیندها»، «شناسـایی نقاط حساس»، «پاسخگویی»، «شایسته سالاری» و «تکریم ارباب رجوع» و… را از اصول و ضرورتهای سلامت نظام اداری دانست و افزود: مجتمع فولاد خراسان به عنوان یکی از بزرگترین مجموعههای صنعتی کشور و به عنوان یک شخصیت حقوقی بخش خصوصی قواعد موضوعه و سیاستهای نظام سلامت اداری کشور را، به ویژه به خاطر ارتباط تنگاتنگ این مجموعه با وزارت «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» به کار گرفته و در این زمینه جزو سازمانهای پیشرو در عمل به این دستور وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده است.
دکتر غفوری یادآور شد: ما معتقدیم سالم سازی و صیانت از حقوق مردم در همه بخشهای فعال اقتصادی کشور، اعم از دولتی، عمومی یا خصوصی، در بلندمدت ضامن منافع عمومی مردم است.
شفافیت سیستماتیک فرآیند خرید و تأمین در مجتمع فولاد خراسان:
قائم مقام مدیر عامل فولاد خراسان نیز با بیان این که عملکرد سازمانها در جایی که با منافع عمومی و بیتالمال مرتبط است باید به نحوی باشد که خود را در یک اتاق شیشهای ببینند، عنوان نمود: فرایندهایی که نظارت همگانی را امکان پذیر می کنند، علاوه بر افزایش بهرهوری و بازدهی کاری، ایجاد کننده اعتماد در بازار کسب و کارند.
شاهین صالح محمدزاده افزود: مجتمع فولاد خراسان، با هدف «شفاف سازی» و ایجاد «فرصت برابر» برای همه اشخاصی که در امر تامین تجهیزات، ماشینآلات و مواد اولیه فعالیت دارند اقدام به راه اندازی «سامانه ارتباط با تامین کنندگان» کرده است.
وی بر به کارگیری و بهروزآوری امکانهای موجود بر روی سامانه «مدیریت ارتباط با تأمین کنندگان» به آدرس https://SRM.khorasansteel.ir برای تسهیل فرآیند شفاف سازی از سوی فولاد خراسان تأکید کرد.
صالحمحمدزاده در تشریح جزییات این خبر با اشاره به ایجاد پنجره استعلامهای الکترونیکی و مناقصات بر روی سامانه SRM شرکت، گفت: کلیه تأمین کنندگان، اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی، حتی اگر عضو سامانه تأمین کنندگان شرکت نباشند، می توانند ضمن مشاهده استعلامها و مناقصههای شرکت در بر روی سامانه SRM فولاد خراسان، با ثبت اطلاعاتی اولیه و ساده، به راحتی در استعلام یا مناقصه شرکت کنند.
وی با اشاره به بارگذاری کلیه مختصات فنی، کمی و کیفی اقلام تأمینی در سامانه مذکور، اضافه کرد: تأمین کنندگان محترم از این پس می توانند ضمن مشاهده استعلامها، با سهولت و سرعت بیشتری در استعلامها و مناقصات شرکت کرده و نتیجه استعلامها و مناقصات هم در سامانه و نیز از طریق پیامک به شخص مخاطب ابلاغ می گردد و حتی در صورت تصمیم به انصراف شرکت کننده مزبور نیز مهلتی سه روزه برای پاسخ قطعی در نظر گرفته شده که روزانه با پیامک به طرف قیمت دهنده اعلام می شود.
قائممقام مدیرعامل فولاد خراسان، اعلام شفاف شرایط، مختصات و اوصاف کالا یا خدمت مورد نیاز را بر روی سامانه از تغییرات ایجاد شده در نحوه اخذ استعلام ها برگزاری مناقصهها عنوان کرد و افزود: با اعلام شفاف شرایط مختلف کمی، کیفی و حتی تعیین طرف عهدهدار هزینههای اجرای قرارداد نظیر قیمت حمل و نقل از همان ابتدای فرآیند، همه اشخاص شرکت کننده می توانند به صورت یکسان و برابر در جریان اطلاعات مربوطه قرار گیرند و مشخصات کالایی را که قادر به تأمین آن هستند اعلام کنند.
وی شفاف بودن اطلاعات، مختصات و شرایط مورد معامله، کاهش بروکراسی و گردش کار کاغذی و نیز انجام کار در «بازه زمانی متناسب و معقول» و درنتیجه کاهش تاثیر نوسانات و ناپایداری قیمتها بر روند کار را از مزایای تغییرات ایجاد شده در راستای سلامت و شفافیت اداری برشمرد و افزود: در این روش، امکان به نتیجه رسیدن کار نیز بسیار بالاتر می رود.