۲۴ آبان ۱۳۹۹ | 19:25
کد خبر : 29521

دکتر مهری:

بانک صنعت و معدن در سال جهش تولید از هیچ کمکی در راستای حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان دریغ نخواهد کرد

دکتر حسین مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن در بازدید از گروه صنعتی زر اعلام کرد: در سال جهش تولید از هیچ کمکی در راستای حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان دریغ نخواهیم کرد و سرعت در تصمیم گیری را اولویت خود می دانیم.

به گزارش برداشت روز، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، مدیرعامل این بانک روز پنجشنبه بیست و دوم آبانماه سال ۹۹ به اتفاق هیأت همراه از طرح توسعه ای گروه صنعتی زرماکارن بازدید کرد.

 

در این بازدید که به منظور حمایت از این واحد صنعتی خوشنام و موفق صورت گرفت، مرتضی سلطانی بنیانگذار و مدیرعامل هولدینگ زر گزارشی از وضعیت شرکت و آمار و اطلاعات مربوطه ارائه نمود و مدیران ارشد بانک پس از استماع این گزارش برای تأمین مالی جهت افزایش تولید، تکمیل زنجیره ارزش و توسعه فعالیت های این گروه صنعتی قول مساعد دادند.

 

در این نشست، مدیرعامل بانک صنعت و معدن ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده توسط این واحد صنعتی در راستای تولید محصولات متنوع و توجه به تکمیل زنجیره ارزش به عنوان استراتژی راهبردی کسب و کار در صنایع غذایی و مدیریت کارآفرینانه در این شرکت عنوان داشت: این بانک با توجه به شرایط خاص کشور اولویت خود را تکمیل طرح های نیمه تمام با درصد پیشرفت بالا می داند و کارآفرینانی مانند مهندس سلطانی گام های مؤثری در جهت خودکفایی در تولید برداشته اند و وظیفه بانک ها به عنوان تأمین کننده منابع مالی حمایت همه جانبه از صنعتگرانی است که دارای اهلیت و صلاحیت در حرفه خود می باشند.

 

همچنین مهندس عسکری عضو هیأت مدیره و قائم مقام مدیرعامل بانک در رابطه با اقدامات شرکت پژوهشی زر در خصوص شایسته سالاری، جوان گرایی و نخبه گرایی در این شرکت مطالبی را بیان کرد و اداره نمودن این شرکت به صورت سیستمی را از دیگر مزایای آن برشمرد.

 

شایان ذکر است، گروه صنعتی و پژوهشی زر در سال ۱۳۸۰ خطوط تولید آرد سمولینا را راه‌ اندازی کرد و با توسعه‌ی کارخانه آرد، واحد تولیدی پاستا را در سال ۱۳۸۴ راه‌ اندازی نمود و توانست سهم مؤثری را در بازارهای داخلی کسب کند.

 

این گروه صنعتی در حال حاضر یکی از بزرگترین صادرکنندگان انواع ماکارونی می‌‌باشد و موفق شده است با افزایش تعداد سیلوهای غلات خود، توان ذخیره‌ سازی خود را بالا برده و با راه‌ اندازی ۵ خط تولیدی آرد بیشترین ظرفیت تولید یکجا انواع آرد در ایران را به خود اختصاص دهد.

 

گفتنی است، این شرکت با ظرفیت تولید ۴ میلیون تن محصول در سال شامل انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام مشغول فعالیت می باشد.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی