۰۷:۲۲ - ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

آخرین اخبار
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: الحاق ۱۰۰ هکتار به منطقه ویژه اقتصادی گرمسار برای ایجاد «هاب لجستیک» به تصویب رسیده است و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) نیز آمادگی دارد با تکمیل زیرساخت ریلی، به عنوان سرمایه‌گذار این طرح وارد شود.

به گزارش برداشت روز، حمید دهرویه در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی گرمسار بیان کرد: این منطقه از قابلیت‌های مناسبی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی برخوردار است و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز اقدامات خوبی برای توسعه زیرساخت‌های آن انجام داده است.

وی افزود:در صورت تسریع در اجرای عملیات مربوط به خط و زیرساخت ریلی، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) آمادگی دارد به عنوان سرمایه‌گذار وارد اجرای طرح هاب لجستیک منطقه ویژه اقتصادی گرمسار شود.

bardashtrooz.ir/news/271498

اخبار جدید