۲۳:۳۱ - ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

آخرین اخبار
«میهمانی امت احمد» با حضور هزاران نفر و برپایی ۱۳۰ موکب فرهنگی، آموزشی و پذیرایی در سنندج _ کردستان برگزار شد.

به گزارش برداشت روز، همزمان با فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص)، جشن بزرگ «میهمانی امت احمد» با حضور گسترده مردم و عاشقان اهل‌بیت(ع) و مشارکت تشکل‌های مردمی و دستگاه‌های اجرایی استان، در پیاده‌راه فردوسی شهر سنندج برگزار شد.

در این مراسم که روز جمعه، ششم شهریورماه از ساعت ۱۶ تا ۲۳ برگزار شد، ۱۳۰ موکب فرهنگی، آموزشی و پذیرایی در مسیر پیاده‌راه فردوسی مستقر شدند و برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و مذهبی برای اقشار مختلف مردم به‌ویژه کودکان و نوجوانان اجرا شد.

علیرضا بابالو، تهیه‌کننده و کارگردان جشن بزرگ «میهمانی امت احمد» در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری چهارمین دوره این مراسم در استان کردستان اظهار کرد: خداوند بزرگ را شاکریم که برای چهارمین سال متوالی توفیق خدمت به مردم عزیز کردستان را نصیب من و همکارانم کرده است.

وی افزود: از حدود چهار ماه پیش، ستاد برگزاری جشن بزرگ «میهمانی امت احمد» با حضور دستگاه‌های اجرایی و خدماتی استان کردستان و با حمایت استانداری و مدیریت سازمان تبلیغات اسلامی استان تشکیل شد و برنامه‌ریزی برای برگزاری این رویداد فرهنگی و مردمی در دستور کار قرار گرفت.

مدیر گروه مشاوران نوسازی با اشاره به شرایط حساس کشور و ضرورت پیش‌بینی تمهیدات لازم برای برگزاری ایمن مراسم گفت: با توجه به شرایط خاص کشور و احتمال بروز هرگونه اختلال در روند برگزاری مراسم، تمهیدات امنیتی با حضور معاونت سیاسی استانداری و فرماندهان انتظامی استان به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت این جشن با برنامه‌ریزی و هماهنگی مناسب برگزار شد.

بابالو با بیان اینکه مشارکت گروه‌های مردمی یکی از نقاط قوت جشن امسال بود، ادامه داد: همچون سال‌های گذشته، حضور تشکل‌های مردمی در مراسم امسال نیز چشمگیر بود و گروه‌های مختلف مردمی از استان‌های تهران، فارس، هرمزگان، همدان و کردستان با برپایی ۱۳۰ موکب فرهنگی، آموزشی و پذیرایی به میهمانان این جشن خدمت‌رسانی کردند.

وی افزود: در طول مسیر پیاده‌راه فردوسی، ایستگاه‌های سیار شهربازی برای کودکان تدارک دیده شد و سه استیج نیز برای اجرای برنامه‌های هنری و فرهنگی در نظر گرفته شد.

تهیه‌کننده جشن «میهمانی امت احمد» با اشاره به تنوع برنامه‌های هنری این مراسم گفت: برنامه‌های هنری امسال در دو بخش اجرا شد؛ پس از تلاوت قرآن کریم و نواختن سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط گروه مارش ارتش، بخش نخست برنامه با اجرای سید دارا سیدعباسی، مجری توانای صداوسیمای استان کردستان‌ آغاز شد و با اجرای سرود توسط گروه سرود نورالمهدی،اجرای برنامه طنز توسط گروه نوقله کردی ادامه یافت.وی ادامه داد: بخش دوم برنامه نیز با اجرای حامد سلطانی، مجری محبوب رسانه ملی و همراهی آرمان روحی، موزیسین توانای کشور، برگزار شد که با اجرای برنامه‌های متنوع و پرشور، لحظات شاد و خاطره‌انگیزی را برای حاضران رقم زدند.

بابالو گفت: اجرای گروه‌های سرود و مولودی‌خوانی محلی، از جمله اجرای گروه یکصد دف کردستان به سرپرستی استاد منصور مرادی با حضور دف‌نوازان مرد و زن، اجرای موسیقی محلی در مدح پیامبر اکرم(ص) توسط خواننده محبوب کردزبان استاد پیام عزیزی، اجرای سرود و مدیحه‌سرایی توسط ذاکر اهل‌بیت(ع) سید محمدرضا نوشه‌ور، اجرای برنامه آکروبات توسط گروه «پسران ایران»، اجرای قطعات حماسی توسط خواننده جوان حسین حقیقی و همچنین گپ‌وگفت با هنرمندان محبوب کشور، استاد علیرضا خمسه و استاد مهران رجبی، از دیگر بخش‌های این مراسم بود و همچنین گروه محبوب کودکان مل مل با اجرای مجری جوان و محبوب رسانه ملی فرشاد حسن پور به اجرای برنامه پرداختند.

بابالو با قدردانی از مجموعه مدیران و دستگاه‌های اجرایی استان کردستان اظهار کرد: جا دارد از حسن اعتماد مدیران استان کردستان برای واگذاری این مراسم به گروه مشاوران نوسازی و همچنین همکاری همه سازمان‌ها و مجموعه‌های اجرایی و مردمی صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.

وی افزود: استانداری کردستان، دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان، فرمانداری، سازمان تبلیغات اسلامی، فرماندهی انتظامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره ورزش و جوانان، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان اوقاف و امور خیریه، تشکل‌های مردمی و تمامی عزیزانی که در برگزاری این رویداد بزرگ فرهنگی و هنری یاریگر ما بودند، شایسته قدردانی هستند.بابالو گفت: امیدوارم توانسته باشیم به عنوان عضوی کوچک از این حلقه بزرگ خدمت، وظیفه خود را در قبال مردم شریف و مهمان‌نواز کردستان به نحو شایسته انجام داده باشیم.

bardashtrooz.ir/news/270730

اخبار جدید