22:29 - 12 آذر 1404

آخرین اخبار
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در جمع بسیجیان این بانک، ضمن قدردانی از تلاش‌های آنان در ایام جنگ ۱۲ روزه بر نقش‌آفرینی نخبگانی بسیج در تحول سازمانی و پیشبرد مأموریت‌های کلان بانک تأکید کرد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، دکتر افشین خانی مدیرعامل این بانک گفت: جا دارد به همه کسانی که در جنگ ۱۲ روزه در پایگاه و محل کار خود تا پاسی از شب مشغول فعالیت بودند خدا قوت بگوییم.

وی با اشاره به ویژگی‌های متمایز بسیج خاطرنشان کرد: هنر بسیج آن است که افراد مختلف را از هر قشر و سلیقه‌ای جذب کند.

دکتر خانی با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری فضای نخبگانی در بسیج افزود: شاخصه ‌هایی همچون مسئولیت‌پذیری، تعهد و روحیه بسیجی از مؤلفه‌های اصلی بسیجی نخبه است.

وی تصریح کرد: زینت و ویترین بسیج، خود شما بسیجیان هستید و در حوزه فناوری و تحول‌آفرینی باید در خط مقدم قرار بگیرید.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با تاکید بر نقش بسیجیان در پیشبرد امور سازمان اظهار داشت: نخبگان بسیجی باید در حوزه‌های مختلف عملیاتی بانک ورود کرده و برای اصلاح فرآیندها و حل مسائل تخصصی تلاش کنند.

دکتر خانی خاطر نشان ساخت: در تمامی فعالیت‌ها، بسیج باید فرهنگ‌سازی کرده و الگوی سایر کارکنان باشد.

در ادامه این جلسه، مدیر امور حراست بانک توسعه صادرات ایران نیز با اشاره به اهمیت نقش بسیج در ساختار سازمانی اظهار داشت: حرکت‌ در سازمان باید از بسیج آغاز شود و بسیج باید جذب حداکثری داشته باشد و زمینه مشارکت گسترده‌تر نیروها را فراهم کند.

bardashtrooz.ir/news/243494

اخبار جدید