به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، این برنامه از سوی طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن و مناطق معدنی تحت مدیریت ایمیدرو راهبری می شود و طی هفت ماهه امسال طول پروژه های بخش راهسازی 137 کیلومتر است.
این پروژه ها در استان های کرمانشاه، مازندران، یزد، آذربایجان غربی، بوشهر، خراسان شمالی، خراسان رضوی و زنجان قرار دارد.
از جمله پروژه های راهسازی می توان به راه گلیران(مازندران)، اسمالون(یزد)، طراحی و بهسازی محور دستوران-منیدر(خراسان رضوی)، احداث راه دسترسی محور شهرستن- گاگش(آذربایجان غربی) و راه بوکسیت سرخ چشمه و راه غرب و شمال غرب گرمه(خراسان شمالی) اشاره کرد.
این گزارش می افزاید، تامین زیرساخت بخش معدن و صنایع معدنی، ایجاد ارزش افزوده، حمایت از سرمایه گذاران داخلی، محرومیت زدایی، اشتغالزایی و تقویت اقتصاد مناطق کم برخوردار از اهداف توسعه ای ایمیدرو در بخش زیربناها است.