22:20 - 20 آبان 1404

آخرین اخبار
با حضور مدیرعامل و جمعی از کارکنان و نمایندگان بیمه ایران از سراسر کشور صورت می گیرد؛
شانزدهمین جشنواره فرهنگی و ورزشی کارکنان و نمایندگان بیمه ایران، سه‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه در مجموعه فرهنگی ـ تفریحی فرح‌آباد ساری آغاز می‌شود.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، در آستانه افتتاح این رویداد، شب پیش از آغاز مسابقات، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران با حضور در محل برگزاری، ضمن دیدار صمیمانه با ورزشکاران و نمایندگان اعزامی از سراسر کشور از نزدیک در جریان آخرین مراحل آماده‌سازی و روند برگزاری جشنواره قرار گرفت.
🔹علی جباری در گفت‌وگو با شرکت‌کنندگان، این جشنواره را فرصتی ارزشمند برای تقویت روحیه همدلی، ارتقای سلامت جسمی و روانی و ایجاد نشاط در محیط کار عنوان کرد و افزود: حضور گسترده نمایندگان از استان‌های مختلف، جلوه‌ای روشن از انسجام سازمانی و همبستگی خانواده بزرگ بیمه ایران است.
🔹شایان ذکر است؛ این جشنواره با حضور ۵۲۰ نفر از کارکنان و نمایندگان بیمه ایران برگزار می‌شود و رقابت‌ها در رشته‌های فوتسال، شطرنج و تنیس روی میز ویژه کارکنان و نمایندگان و در رشته‌های دو و میدانی، شنا و والیبال ویژه کارکنان دنبال خواهد شد. همچنین برنامه‌های فرهنگی و آموزشی نیز در حاشیه مسابقات پیش‌بینی شده است.
🔹گفتنی است؛ مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره فرهنگی و ورزشی بیمه ایران صبح روز سه‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه به صورت زنده از پیام‌رسان آپاراتِ بیمه ایران پخش خواهد شد.

bardashtrooz.ir/news/240568

اخبار جدید