12:47 - 4 خرداد 1404

آخرین اخبار
در دومین اجلاس سراسری مدیران نگهداری و تعمیرات صنعت فولاد و صنایع وابسته،شرکت فولاد اکسین خوزستان با ارائه دستاوردهای ارزشمند خود،مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش برداشت روز،  این اجلاس با حضور مدیران واحدهای نگهداری و تعمیرات (نت) صنعت فولاد کشور و صنایع وابسته در سالن کنفرانس شهید سلیمانی،مرکز همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت مشهد برگزار شد.

🔺در این رویداد،امین ویسی‌نژاد،مدیر نگهداری و تعمیرات شرکت فولاد اکسین خوزستان با هدف تبادل تجربه و اشتراک‌گذاری دانش فنی،حضور یافت و یکی از دستاوردهای مهم این شرکت یعنی بومی‌سازی پمپ‌های مجموعه پوسته‌زدا را ارائه کرد.

🔺پمپ‌های مورد اشاره،نقش حیاتی در فرآیند پوسته‌برداری از اسلب و ورق‌های تولیدی دارند.این فرآیند با استفاده از سه پمپ سانتریفیوژ هشت‌مرحله‌ای با فشار ۲۵۰ بار،دبی ۲۸۰ متر مکعب بر ساعت و سرعت کاری ۴۵۰۰ دور در دقیقه انجام می‌شود.

🔺ساخت داخلی این پمپ‌ها،که به همت متخصصان فولاد اکسین و با تکیه بر دانش بومی صورت گرفته،گامی موثر در ارتقای خودکفایی و کاهش وابستگی صنعت فولاد کشور به تجهیزات خارجی به شمار می‌رود.

🔺در پایان این اجلاس،لوح تقدیر به امین ویسی‌نژاد به‌عنوان نماینده شرکت فولاد اکسین خوزستان اهدا شد.

bardashtrooz.ir/news/217578

اخبار جدید