13:42 - 1 خرداد 1404

آخرین اخبار
شرکت بیمه دی در نمایشگاه بانک، بورس و بیمه مشهد مقدس، کارت‌های تخفیف خرید بیمه‌نامه آتش‌سوزی مسکونی با تخفیف ویژه ۸۰ درصد تا سقف سه میلیون ریال را ارائه می‌کند.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بیمه دی، علی‌اکبر گلشنی، مدیر تحول دیجیتال این شرکت اعلام کرد: این تخفیف‌ها از طریق اپلیکیشن دی‌دار قابل استفاده هستند.
وی افزود: با هدف ترویج فرهنگ خرید بیمه‌نامه آتش‌سوزی منازل مسکونی، بیمه دی در نمایشگاه بانک، بورس و بیمه مشهد مقدس، کارت‌های تخفیف ویژه‌ای را در اختیار بازدیدکنندگان غرفه این شرکت قرار می‌دهد.
وی افزود: دارندگان این کارت‌ها می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن «دی‌دار» و به صورت کاملاً آنلاین، از تخفیف ۸۰ درصدی خرید بیمه‌نامه آتش‌سوزی تا سقف سه میلیون ریال بهره‌مند شوند.
گلشنی تصریح کرد: این اقدام با هدف افزایش آگاهی عمومی و تسهیل دسترسی مردم به خدمات بیمه‌ای صورت گرفته و گامی در جهت ارتقای ضریب نفوذ بیمه در حوزه منازل مسکونی به شمار می‌رود.

bardashtrooz.ir/news/217151

اخبار جدید