20:34 - 18 فروردین 1404

آخرین اخبار
دکتر اخلاقی تاکید کرد:
مدیرعامل بانک تجارت در اولین ساعات صبح روز شنبه، ۱۶ فروردین، در جلسه‌ای با مدیران عملیاتی و اجرایی با تاکید بر لزوم توسعه فعالیت‌ها، سیاست‌های این بانک برای سال‌جاری را تبیین کرد.

به گزارش برداشت روز ،به نقل از مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، دکتر هادی اخلاقی فیض‌آثار در این جلسه سیاست‌های راهبردی بانک تجارت در سال‌جاری را با رویکرد شعار محوری “سرمایه‌گذاری برای تولید” عنوان کرد و گفت: با مد نظر قرار دادن این شعار عملیاتی و الهام‌بخش تلاش می‌کنیم تا با رفع موانع، تمام ظرفیت‌های موجود بانک روی سرمایه‌گذاری‌ برای حوزه تولید متمرکز شود.

مدیرعامل بانک تجارت تداوم رویکرد موفق این بانک در مولدسازی دارایی‌ها همسو با شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را خواستار شد و افزود: استقرار حاکمیت شرکتی با محوریت امور سرمایه‌گذاری و نظارت‌ اداره حسابرسی داخلی و پیاده‌سازی بیشتر اصول حاکمیت شرکتی در شرکت‌های زیرمجموعه بانک از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بانک تجارت در سال جدید منسجم‌تر از همیشه اهداف خود را به‌ویژه در بخش کسب‌وکار پیگیری خواهد کرد اظهار داشت: محصول جدید “روز‌نو” می‌تواند در کنار دیگر محصولات نو، تبدیل به یکی از چشمه‌های پرمنفعت در جذب مشتریان و منابع خرد برای بانک باشد و یقینا اولویت و چارچوب اصلی برنامه‌های بانک در سال جدید به طراحی و ارائه خدمات درقالب محصولات و پرهیز از خام فروشی معطوف خواهد بود.

bardashtrooz.ir/news/210420

اخبار جدید