22:29 - 15 بهمن 1403

آخرین اخبار
در دیدار مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ایران و استاندار خوزستان مطرح شد؛
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ایران از همکاری بیمه ایران و استانداری خوزستان برای پوشش ریسک‌های اقتصادی و حوادث طبیعی خبر داد.

به گزارش برداشت روز،  به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، دکتر علی جباری در دیدار سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان ضمن بیان این خبر گفت: رشادت، شجاعت و از خود گذشتگی مردم خوزستان به ویژه در دوران جنگ تحمیلی بی نظیر است و ما همانند گذشته همراه مردمان غیور این خطه از سرزمینمان و فعالان اقتصادی خوزستان برای ارایه پوشش‌های بیمه‌ای جامع مرتبط با ریسک‌های اقتصادی و حوادث طبیعی هستیم.

وی در ادامه ضمن تأکید بر تعهد بیمه ایران به ارایه خدمات با کیفیت و جلب اعتماد مرد، تصریح کرد: در چهارچوب آیین‌نامه‌های سرمایه‌گذاری از منابع حاصل از فعالیت در استان برای سرمایه‌گذاری‌های بیشتر در همان استان استفاده خواهد شد و در این راستا در ۱۰ ماهه نخست امسال، بیش از ۳.۸ هزار میلیارد تومان حق بیمه در استان خوزستان تولید شده و بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان خسارت نیز به مردم و بنگاه‌های اقتصادی پرداخت شده است.

مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ایران در پایان به تأمین نیازهای بیمه‌ای سازمان‌های دولتی توسط تنها شرکت بیمه دولتی کشور اشاره کرد و افزود: بیمه ایران در ارایه پوشش‌های بیمه‌ای به شرکت‌های فعال در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی دارای ظرفیت گسترده ای است.

سید محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان نیز در این نشست بر ضرورت تنوع رشته‌های بیمه‌ای و ارایه خدمات متناسب با نیازهای منطقه‌ای و بومی سازی آن‌ها اشاره کرد و گفت: با توجه به استعداد بالای استان در مواجهه با حوادث طبیعی و الزامات پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، ضرورت استفاده جدی‌تر از ظرفیت‌های بیمه‌ای در استان ملموس است.

bardashtrooz.ir/news/203151

اخبار جدید