۰۴ آبان ۱۴۰۳ | 19:00
کد خبر : 187076

مروری بر مهم ترین رویدادهای تالار نقره ای

یک هفته با بورس کالا

در هفته گذشته اظهارنظرها و رویدادهایی پیرامون بورس کالای ایران صورت گرفت که از مهم ترین آنها می توان به"جذب ۱۱۶همت نقدینگی به بازار طلای بورس کالای ایران"،"حجم معاملات گواهی شمش طلا از ۱۰ تن گذشت"،"زعفرانکاران محصولات خود را به انبارهای بورسی تحویل دهند"،"انبارهای بورسی زعفران، مامن امن کشاورزان"،"انبار زعفران ۳ شرکت گشایش می یابد"،"تامین مالی فولاد صنعت صائب تبریز از بستر بورس کالا" و "۳ پذیرش جدید در بورس کالا" اشاره کرد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از کالاخبر،نگاهی به رکوردهای تاریخی بازار طلای بورس کالای ایران نشان می دهد که در حال حاضر ارزش بازار صندوق های طلا از ۷۱ همت عبور کرده و ارزش معاملات گواهی سپرده شمش طلا نیز به ۴۵ همت رسیده است.

در این میان به دلیل استقبال گسترده سرمایه گذاران از ابزار مالی مبتنی بر طلا، حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا از زمان راه اندازی تا کنون از ۱۰.۳ تن عبور کرده و ارزش معاملات نیز به حدود ۴۵ همت نزدیک شده است. اقبال سرمایه گذاران باعث شده تا رکورد حجم و ارزش ماهانه گواهی شمش طلا در بورس کالا نیز در مهر ماه امسال جابه جا شود؛ به گونه ای که در اولین ماه پاییز در آماری قابل تامل بیش از ۱.۸ تن شمش طلا به ارزش ۹.۸ همت معامله شد؛ پیش از این، بیشترین حجم معاملات ماهانه به مردادماه امسال با دادوستد حدود یک تن طلا اختصاص داشت.

اما اگر سری به آمارهای بازار جذاب این روزهای کشور بزنیم با اعداد و ارقام جدیدی مواجه می شویم؛ صندوق های طلا که عامه مردم از آن ها استقبال ویژه ای داشته اند با ارزش بازار ۷۱ همتی روبه رو هستند که یک رکورد تاریخی در بورس کالا به شمار می رود. همچنین ارزش معاملات ماهانه صندوق های طلا از ۳۳ همت در مهر ماه عبور کرده و ارزش معاملات روزانه صندوق های طلا در ۲۹ مهر ماه نیز به رکورد تاریخی ۳ همت رسید.

حجم معاملات گواهی شمش طلا از ۱۰ تن گذشت

در روز ۲۸ مهرماه با معامله بیش از ۱۰۸ کیلوگرم شمش طلا در بازار گواهی سپرده بورس کالای ایران پ، حجم این معاملات از زمان راه اندازی تاکنون از ۱۰ تن عبور کرد تا رکورد جدیدی در تاریخ این معاملات به ثبت برسد.

جدیدترین آمار ثبت شده در معاملات گواهی سپرده شمش طلا نشان می دهد که به دلیل استقبال گسترده سرمایه گذاران از این ابزار مالی مبتنی بر طلا، حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا از زمان راه اندازی به بیش از ۱۰ تن شمش به ارزش بیش از ۴۲ همت رسید.

به اعتقاد کارشناسان، دلیل استقبال معامله گران از این بازار به دلیل وجود مزایای متعدد همچون سهولت در معاملات، نداشتن ریسک های سنتی بازار فیزیکی طلا و امکان ورود به بازار طلا با مبالغ پایین است.

زعفرانکاران محصولات خود را به انبارهای بورسی تحویل دهند

مدیر عامل شرکت تولیدی زعفران بدیعی به کشاورزان توصیه کرد که زعفران تولیدی خود را به انبارهای استاندارد بورسی تحویل دهند تا بتوانند از مزایای بورس کالا بهره مند شوند.

احمد بدیعی گفت: همزمان با فصل برداشت زعفران، انبارهای جدید بورس از ابتدای آبان ماه برای تحویل زعفران بازگشایی می شوند لذا به زعفرانکاران توصیه می شود تا محصول خود را به انبارهای بورسی تحویل دهند زیرا انبارهای بورس کالا از استانداردهای لازم برخوردار است و کشاورزان با اطمینان می توانند محصول خود را در جای امنی نگهداری کرده و در زمان مناسب محصول خود را به فروش برسانند.

وی افزود: از سوی دیگر نگهداری زعفران در انبارهای بورس کالا موجب اطمینان کشاورز از کیفیت محصول شده و موجب می شود تا کشاورز دیگر نگرانی از بابت سرقت زعفران نداشته باشد زیرا زعفران در مکان امنی با استانداردهای لازم از لحاظ دما نگهداری می شود.

انبارهای بورسی زعفران، مامن امن کشاورزان

مدیرعامل انبار زعفران وحدت جام همزمان با فصل برداشت زعفران به کشاورزان توصیه کرد که زعفران تولیدی خود را به انبارهای بورسی تحویل دهند تا از مزایایی همچون نقدشوندگی بالا و دریافت یک روزه وجه محصول، ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از افت کیفیت و سرقت محصول بهره مند شوند.

مجتبی پیام عسگری گفت: سپردن زعفران به انبارهای بورسی، باعث افزایش قدرت نقدشوندگی کشاورزان می شود به طوری که کشاورزان ۳ روز بعد از سپردن زعفران تولیدی خود در انبارهای بورسی، می توانند آن را به فروش برسانند و یک روز بعد، وجه خود را دریافت کنند؛ لذا انبارهای بورسی مامن امنی برای کشاورز بوده و به واسطه این رویه، نگرانی بابت از بین رفتن پول و سرمایه کشاورز وجود ندارد.

این فعال قدیمی بازار زعفران تصریح کرد: از سوی دیگر محصول زعفران در انبارهای بورسی در شرایط کاملا استانداردی نگهداری می شود به طوری که کیفیت محصول حفظ شده و مانند روز اول باقی می ماند؛ همچنین کشاورزان با تحویل محصول تولیدی خود به انبارهای بورسی می توانند با خیالی آسوده محصول خود را در انبار نگهداری کنند و دیگر نگران سرقت محصول ارزشمند خود نباشند؛ بنابراین به کشاورزان توصیه می شود تا زعفران تولیدی خود را به انبارهای بورسی تحویل دهند تا از مزایای این انبارها بهره مند شوند.

انبار زعفران ۳ شرکت گشایش می یابد

بورس کالای ایران از گشایش انبارهای رشته ای بریده ممتاز(نگین) شرکت زعفران سحرخیز، بهرامن و بدیعی جهت انجام معاملات گواهی سپرده کالایی با سررسید ۱۴۰۴ خبر داد.

مدیریت بازارهای مالی بورس کالای ایران اعلام کرد انبارهای محصول زعفران شرکت کشاورزی تولیدی زعفران سحرخیز، شرکت زعفران بهرامن و شرکت کشاورزی تولیدی زعفران بدیعی از روز سه شنبه اول آبان ماه فعال شده و آماده پذیرش محصول مشتریان است.گفتنی است زمان گشایش نماد معاملاتی گواهی سپرده کالایی مربوط به این انبارها، متعاقبأ اعلام می شود.

راه اندازی قرارداد آتی زعفران نگین تحویل اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس کالای ایران از راه‌اندازی قرارداد آتی زعفران نگین تحویل اردیبهشت ۱۴۰۴ از روز شنبه ۵ آبان ماه خبر داد.

به این ترتیب قرارداد آتی زعفران نگین تحویل اردیبهشت ۱۴۰۴ از روز شنبه ۵ آبان ماه راه اندازی شده و تا تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ قابل معامله خواهد بود.همچنین زعفران نگینی تحویلی این قرارداد در سررسید، زعفران نگین برداشت سال ۱۴۰۴ در انبارهای جدید خواهد بود.

تامین مالی فولاد صنعت صائب تبریز از بستر بورس کالا

در روز ۳۰ مهر ماه عرضه اولیه اوراق سلف موازی استاندارد میلگرد شرکت فولاد صنعت صائب تبریز به ارزش هزار میلیارد ریال با موفقیت انجام شد.

عرضه اولیه اوراق سلف موازی استاندارد میلگرد شرکت فولاد صنعت صائب تبریز (سهامی خاص) در نماد «عصائب» به تعداد ۳۶۶هزار و ۹۸۴ قرارداد و با قیمت ۲،۷۲۴،۹۱۰ ریال در هر قرارداد ۱۰ کیلوگرمی از طریق شرکت کارگزاری اوراق بهادار پاداش به منظورتامین سرمایه در گردش شرکت و به ارزش هزار میلیارد ریال با موفقیت انجام شد.

معاملات ثانویه این اوراق از اول آبان ماه لغایت ۳۰ مهر ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.

۳ پذیرش جدید در بورس کالا

در روز ۳۰ مهر خودرو کامیون YUEJIN ، لودر و بیل مکانیکی در جلسه هیات پذیرش در بازار اصلی بورس کالای ایران پذیرش شدند.

در یکصد و هفتاد و سومین جلسه هیأت پذیرش کالا و اوراق بهادار مبتنی بر کالا که در تاریخ ۲۲ مهر ماه برگزار شد، خودرو کامیون YUEJIN، تولید شرکت خودرو سازان دیزلی آذربایجان، لودر تولید شرکت تیراژه ماشین و بیل مکانیکی تولید شرکت تیراژه ماشین پس از بررسی مدارک و مستندات در بازار اصلی شرکت بورس کالای ایران پذیرش شدند.

دادوستد ۱۵ میلیون و ۷۰۱ هزار تن محصول در تالار نقره ای

آمار معاملات بورس کالای ایران در هفتمین ماه از سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که در این ماه ۱۵ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۶۵۱ تن انواع کالا به ارزش ۱۷۵ هزار و ۵۰۲ میلیارد تومان در بازار فیزیکی دادوستد شد که نسبت به شهریور ماه به ترتیب رشد ۴۶ و ۳۹ درصدی را در حجم و ارزش معاملات تجربه کرد.

تالار محصولات صنعتی و معدنی در مهر ۱۴۰۳ میزبان معامله بالغ بر ۱۳ میلیون و ۵۴۱ هزار و ۶۷۵ تن انواع کالا به ارزش ۱۲۱ هزار میلیارد تومان بود.در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی نیز، ۲ میلیون و ۷۹ هزار و ۱۰۴ تن انواع کالا و محصول به ارزش بیش از ۵۱ هزار میلیارد تومان در دو بخش داخلی و صادراتی معامله شد.

از طرفی تالار کشاورزی نیز شاهد معامله ۳ تن زعفران است.همچنین ۳۸ هزار و ۳۶۹ تن انواع محصول به ارزش یک هزار و ۲۵۶ میلیارد تومان نیز در بازار فرعی بورس کالای ایران معامله شد.

♦️ تلاش میکنیم با اتکاء به دانش و تجربه 14 ساله خود در بورس سهام ایران بهترین پورتفو را پیشنهاد و سودآورترین سهام را برای شما تحلیل و تشریح کنیم.

جویندگان سهام طلایی

https://t.me/GoldenStockQuesters

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی