دی ۷, ۱۴۰۳ ۰۸:۲۷

بارگیری (4)
شاید وقت آن رسیده باشد که در مصرف قند و شکر تجدید نظر کنید. در عصری که انواع غذاها و نوشیدنی‌ها حاوی قند فراوان هستند، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که قطع مصرف قند به مدت سی روز چه اثراتی بر بدن شما دارد.

سایت برداشت روز، قند در واقع شکلی از کربوهیدرات است که حاوی مولکول‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن است. مصرف قند علاوه بر ابتلا به دیابت، چاقی و اصافه وزن، مشکلات پوستی و آکنه، بیماری قلبی و آرتریت در سنین بالاتر، ممکن است باعث بروز برخی سرطان‌ها نیز شود.

شاید وقت آن رسیده باشد که در مصرف قند و شکر تجدید نظر کنید. در عصری که انواع غذاها و نوشیدنی‌ها حاوی قند فراوان هستند، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که قطع مصرف قند به مدت سی روز چه اثراتی بر بدن شما دارد. در اینجا آنچه برای بدن و ذهن شما در این دوره اتفاق می‌افتد تشریح می‌کنیم:

اثرات اولیه (روزهای اول)
علائم ترک: ممکن است هوس شدید قند، سردرد، خستگی و نوسانات خلقی را تجربه کنید.
تغییرات فیزیکی: کاهش موقت سطح انرژی و برخی مشکلات گوارشی مانند نفخ را مشاهده خواهید کرد.

هفته اول (انطباق با تغییر)
کاهش میل به قند: با گذشت روزها، ولع شما به قند کاهش می یابد.
تثبیت انرژی: سطح انرژی شروع به تثبیت می‌کند که منجر به بهبود تمرکز و خلق و خو می‌شود.

هفته دوم (مزایای قابل توجه)
کاهش وزن: کاهش مصرف قند به کاهش وزن نیز کمک می‌کند.
بهبود سلامت پوست: پوست کم‌کم شفاف می‌شود و آکنه‌ها و جوش‌ها شروع به ناپدید شدن می‌کنند.
بهبود هضم: متوجه حرکات منظم روده خواهید شد.

هفته سوم (مزایای بلند مدت)
تثبیت سطح قند خون: کاهش نوسانات قند خون، که منجر به بهبود حساسیت به انسولین می‌شود.
بهبود کیفیت خواب: به احتمال زیاد متوجه بهبود کیفیت خواب خود خواهید شد.

هفته چهارم (تغییرات پایدار)
بهبود حس چشایی: شما شروع به لذت بردن از قندهای طبیعی مانند میوه‌ها خواهید کرد.
بهبود کلی وضعیت سلامت جسمی: ممکن است شاهد کاهش فشار خون و سطح کلسترول باشید.

برای دستیابی به موفقیت در کاهش مصرف قند توصیه می‌شود نکات کاربردی را رعایت کنید. انتخاب جایگزین‌های سالم مانند میوه‌های تازه و مغزها که انرژی پایدار و تغذیه متعادل را تامین می‌کند، برنامه ریزی وعده‌های غذایی برای جلوگیری از مصرف ناخواسته قند و خوراکی‌های مضر و چرب و پیوستن به گروه‌های حمایتی و همفکر، چه به صورت آنلاین و چه حضوری، برای تبادل تجربیات و کسب تشویق‌های لازم، که تعهد به هدف مشترک اجتناب از شکر و بهبود سلامت عمومی را تقویت می‌کند

bardashtrooz.ir/news/184567

پیشنهاد سردبیر