به گزارش برداشت روز، اولین تجربه کاری دکتر زرندی در مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) از زیر مجموعه های وزارت صمت است که در سال ۱۳۸۲ که از طریق فراخوان در حوزه IT جذب این مرکز شدند.
و در سال ۱۳۸۳ دکتر زرندی در دفتر آمار وزارت صنایع و معادن به عنوان کارشناس ادامه فعالیت داده و در سال ۱۳۸۴ به دلیل تحصیلات دانشگاهی مرتبط در معاونت معدنی ذیل وزارتخانه به عنوان معاون دبیرخانه ستاد فولاد به فعالیت تخصصی خود ادامه داد و پشتوانه این مسئولیت در فرآیند تدوین استراتژی بخش معدن و صنعت فولاد کشور مشارکت فعالی داشت و به کسب تجربه از پیشکسوتان و مدیران این بخش پرداخت.
دکتر زرندی در سال ۱۳۸۷ به عنوان مدیر کل دفتر آمار و فرآوری داده های وزارت صنایع و معادن وقت منصوب شد و همزمان مسئولیت دبیر ستاد پایش تولید و سرمایه گذاری وزارتخانه را برعهده گرفت و به این ترتیب با کل بخش های این وزارت خانه بطور مستقیم ارتباط داشت و عملکرد آنها را بررسی و تحلیل نموده و گزارش های گوناگون را تهیه کرد.
با تشکیل استان البرز در سال ۱۳۸۹ دکتر زرندی به عنوان اولین رییس سازمان صنایع و معادن این استان معرفی شد و تا سال ۱۳۹۱ در این مسئولیت خدمت نمود و توانست نقش موثری را در توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی و رونق بخش تولید در این استان تازه تاسیس ایفا نماید.
دکتر زرندی در ادامه به عنوان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز و سپس معاون تجاری سازی فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در وزارت علوم منصوب شده و در این دوره موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه و تجاریسازی موضوعات فناورانه را با جدیت پیگیری کرد و ضم کسب تجارب ارزشمند در این زمینه توانست اقدامات موثری را برای بهبود این موضوع به انجام رساند.
دکتر زرندی در ادامه به عنوان معاون امور شرکت ها و سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد انتخاب شد و ماموریت راهبری شرکت های وابسته به صندوق را پیگیری کرد.
سپس دکتر زرندی برای مدت ۲ سال در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام به عنوان مدیرعامل مشغول به غعالیت شد و در ادامه در سال ۱۳۹۷ به عنوان معاون طرح و برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب گردیدو برای سه سال یعنی تا سال ۱۴۰۰ بعنوان جانشین وزیر در کمسیون اقتصادی دولت، رشورای اقتصاد مقاومتی، شورای عالی بورس، شورای توسعه مناطق آزاد، شورای عالی بیمه، شورای سرمایه گذاری خارجی و شورای پول اعتبار ایفای نقش داشته و ضمن آشنایی با موضوعات مرتبط به بخش خصوصی با حضور در این مجامع از نزدیک در جریان سیاست گذاری های کلان اقتصادی و صنعتی کشور قرار گرفت و به پشتوانه حدود دو دهه تجربه و تحصیلات دانشگاهی تا سطح دکتری، سعی مشارکت فعال و موثری در این مجامع داشته باشد که اکنون سرمایه گرانبها و بسیار ارزشمندی برای این جوان تحصیلکرده و سختکوش می باشد.
علاوه بر موارد ذکر شده ایشان در راهبری وزارت صنعت ، تفویض بخشی از وظایف قابل واگذاری به تشکل ها، تدوین برنامه های سالانه وزارتخانه، تدوین سیاست صنعتی، طراحی مدل های تامین مالی تولید از طریق بازار سرمایه، تدوین دستورالعمل راه اندازی شرکت های سهامی عام پروژه و ترغیب و تشویق شرکت ها برای ورود به بازار سرمایه و یا استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی را پیگیری نموده و در انجام آنها نقش اصلی و یا مشارکت جدی داشته است.