۳۱ تیر ۱۴۰۳ | 14:44
کد خبر : 174302

پیوند صنعت و دانشگاه در مرکز تحقیقات آذرشهر

به گزارش واحد خبر روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، مرکز تحقیقات کاربرد مواد معدنی غرب کشور در راستای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه، تفاهم نامه ای با هدف انعکاس اولویت های تحقیقاتی و نیازهای فناورانه طرفین به یکدیگر و نیز هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در راستای نیازهای تحقیقاتی مرکز، سایر شرکت ها و مراکز وابسته به ایمیدرو، تفاهم نامه همکاری با دانشگاه صنعتی سهند امضا کرد.

به گزارش برداشت روز،  به نقل از واحد خبر روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، مرکز تحقیقات کاربرد مواد معدنی غرب کشور در راستای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه، تفاهم نامه ای با هدف انعکاس اولویت های تحقیقاتی و نیازهای فناورانه طرفین به یکدیگر و نیز هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی در راستای نیازهای تحقیقاتی مرکز، سایر شرکت ها و مراکز وابسته به ایمیدرو، تفاهم نامه همکاری با دانشگاه صنعتی سهند امضا کرد.

صادق مراحم، مدیر مرکز تحقیقات کاربرد مواد معدنی غرب کشور در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: انجام مطالعات پژوهشی و فناوری در زمینه توسعه و انتقال دانش فنی، همکاری در جهت برگزاری همایش ها و کارگاه‌های تخصصی، مشارکت در طرح‌های توسعه مرکز به عنوان مشاور مهندسی و همچنین برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققان مرکز و اساتید و دانشجویان دانشگاه، از جمله اهداف این همکاری است.
وی با تاکید بر توانمندی تخصصی و عمل‌گرایی منابع انسانی مرکز در حوزه های تخصصی و پژوهش، خاطر نشان ساخت: بهره مند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توانمندی های فکری، تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه‌ای و نیز فراهم کردن امکان بازدید از آزمایشگاه‌ها و واحدهای علمی- پژوهشی برای ایجاد زمینه های همکاری مشترک، همواره از نکات مورد تاکید در این تفاهم نامه مشترک است.
مراحم اعلام کرد: این مرکز، دستاوردهای ارزشمندی در حوزه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری مجموعه و همچنین توانمندی فنی در حوزه های مختلف، در راستای رفع نیازهای داخلی کشور به دست آورده است که در روزهای آتی، به اطلاع عموم خواهد رسید.
دستاوردهای استفاده از توانمندی های متخصصان برای کل کشوراسماعیل فاتحی فر، رئیس دانشگاه صنعتی سهند، در این مراسم ضمن استقبال از فراهم کردن بستر همکاری مرکز تحقیقات آذرشهر با این دانشگاه، گفت: دانشگاه صنعتی سهند، همواره در حوزه پژوهش، پیشتاز بوده و اساتید آن در بسیاری از حوزه‌های صنعتی، مهندسی مواد و ارائه مقالات علمی، از دانشمندان سرآمد کشور بوده و تعداد قابل توجهی از آنها جزو چهره‌های بین المللی در حوزه تخصصی خود به شمار می روند.
وی افزود: این دانشگاه با همه توان علمی، عملی و تخصصی خود در تمامی حوزه های فنی و رسالت خود در کنار واحدهای صنعتی بوده است.
در همین راستا، دانشگاه سهند طرح های تسهیل سازی فراوانی را برای واحدهای صنعتی دولتی و غیر دولتی انجام داده است.فاتحی فر اظهار امیدواری کرد: دستاوردهای این همکاری در حوزه های صنعتی، معدنی و حتی اقتصادی در منطقه آذربایجان شرقی، در راستای استفاده از توانمندی نیروهای متخصص داخلی، برای کل کشور خواهد بود.
بنا به این گزارش، با امضای تفاهم نامه مذکور، کمیته های تخصصی مشترک بین متخصصان دانشگاه و مرکز تحقیقات آذرشهر برای تبادل نظر، بررسی و ارزیابی اولیه مشکلات موجود در واحدهای تولید، تحقیق و توسعه، کنترل کیفیت و فنی و مهندسی این مرکز تشکیل می شود.
درباره مرکز تحقیقات آذرشهربا توجه به برنامه تولید شمش آلومینیوم در کشور و کمبود ماده اولیه بوکسیت، مطالعات اولیه برای استفاده از مواد اولیه دیگر در سال ۱۳۶۲ شروع شد و در پی کشف ماده معدنی نفلین سینیت در شمال کشور با حجم فراوان، مطالعات تکمیلی امکان سنجی مقدماتی احداث کارخانه در ایران به کمک انستیتو وامی روسیه از نفلین سینیت رزگاه، در سال ۱۳۷۱ به اثبات رسید.از سال ۱۳۷۲ به موازات مطالعات مربوط به احداث کارخانه اصلی تولید آلومینا از نفلین سینیت و به منظور انجام آزمایش‌های تکنولوژی بررسی نمونه های معدنی نفلین سینیت و سنگ آهک و همچنین، بهینه سازی فرآیند تولید آلومینا، احداث واحد نیمه صنعتی پایلوت در منطقه آذرشهر آذربایجان شرقی مورد تصویب قرار گرفت. در سال ۱۳۸۰ نیز عملیات اجرایی ساخت واحد تحقیقاتی و نیمه صنعتی آذرشهر با شرکت وامیتوک منعقد و در تابستان سال ۱۳۸۵، بهره برداری اولیه از آن آغاز شد.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی