به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، “فرشاد مقیمی” روز سهشنبه با حضور در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، ضمن بازدید از دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت کفش، کیف، چرم و صنایع مرتبط (امپکس ١۴٠٢)، پای صحبت تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی این حوزه نشست.
وی در بازدید از غرفههای مختلف این نمایشگاه، از نزدیک در جریان مهمترین مسایل، مشکلات، دغدغهها و توانمندیهای فعالان اقتصادی صنعت کفش، کیف، چرم و صنایع مرتبط قرار گرفت و برای رفع برخی موانع، راهکارها و دستورات لازم را صادر کرد.
این رویداد نمایشگاهی با حمایت اتاق اصناف کشور و همکاری انجمن صنایع چرم ایران، اتحادیه چرم و مصنوعات وابسته، اتحادیه کفش دست دوز، اتحادیه کفش ماشینی، اتحادیه سراجان، اتحادیه تولید چرم مصنوعی و انجمن مدیران صنف کفش ایران و با حضور بیش از ١۶٠ شرکت و واحد تولیدی داخلی و خارجی از جمله کشورهای ایتالیا، ترکیه، هند و چین از ۲۳ مهرماه شروع شده و تا ۲۶ مهرماه ادامه دارد.
سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه این بازدید با حضور در غرفه اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران، پای صحبت اعضای این اتحادیه نشست و ضمن آشنایی با مهمترین دغدغههای آنها برای رفع برخی موانع موجود، راهکارهای لازم را ارائه داد.
انعقاد ۲ قرارداد واگذاری حق بهره برداری زمین از سوی شرکت شهرکهای صنعتی تهران
همچنین در این نمایشگاه دو قرارداد واگذاری حق بهره برداری زمین در راستای تفاهم نامه همکاری چهار جانبه میان شرکت شهرکهای صنعتی تهران، شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، اتاق اصناف شهرستان تهران و اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران با دو عضو این اتحادیه برای استقرار در شهرک صنعتی قرچک منعقد شد.
این تفاهم نامه، اسفندماه سال گذشته در راستای ساماندهی واحدهای تولیدی عضو اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران برای استقرار در اراضی کارگاهی فاز دو شهرک صنعتی قرچک، به امضای “سعید صادقی” مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران رسیده بود.
همزمان با این نمایشگاه همچنین چند رویداد نمایشگاهی دیگر نیز در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در حال برگزاری است.
به صورت همزمان بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات، مواداولیه، منسوجات خانگی، ماشینهای گلدوزی و محصولات نساجی (ایرانتکس١۴٠٢) با حضور بیش از ٣۴٠ شرکت مشتمل بر ١۶٠ شرکت داخلی و ١٨٠ شرکت خارجی از ١١ کشور آلمان، ایتالیا، تایوان، ازبکستان، تاجیکستان،کره جنوبی، ترکیه، هند، ژاپن، اسپانیا و چین در حال برگزاری است و جدیدترین تولیدات و خدمات در حوزه صنعت نساجی در این نمایشگاه ارائه میشود.
همچنین یازدهمین نمایشگاه بین المللی پوشاک ایران (ایران مد ١۴٠٢) نیز به صورت همزمان در فضایی به وسعت بیش از ١٠ هزار متر مربع و با حضور بیش از ٧٠ شرکت داخلی و خارجی از کشورهای چین، آلمان، ایتالیا، ترکیه، مالزی و بنگلادش در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران در حال برگزاری است.
همزمان با این رویدادهای نمایشگاهی، اولین نمایشگاه بین المللی مد و پوشاک ایرانی- اسلامی با حضور طراحان، ایده پردازان و تولیدکنندگان برتر این حوزه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران دایر است.
قابل ذکراست که صنایع نساجی، پوشاک، چرم و کفش کشور با تعداد ١٢٠ هزار واحد تولیدی (صنفی و صنعتی) و اشتغال حدود ١ میلیون نفر دارای سهم ۲.۱ درصدی در ارزش افزوده کل صنعت و بعنوان صنعت اشتغال زا، ارزآور و با ارزش افزوده بالا تلقی میگردد.
ارزش صادرات این صنعت در سال گذشته حدود ٧٨٠ میلیون دلار بوده و در ۶ ماهه سال جاری با ثبت رقم ۳۶۸ میلیون دلار، ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.