به گزارش برداشت روز، به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، موسوی افزود: از روز شنبه ۲۱ تیرماه، بازنشستگان عزیز میتوانند با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیکی سازمان تأمیناجتماعی به نشانی es.tamin.ir برای دریافت تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی ثبتنام کنند.
براساس این گزارش، موسوی همچنین گفت: قول داده بودیم که در سال جدید، دریافت تسهیلات برای بازنشستگان عزیز را در قالب ثبتنام در سامانه یکپارچه و بهصورت الکترونیکی تسهیل کنیم. امروز اعلام میکنم که این سامانه از روز شنبه ۲۱ تیرماه کار خود را آغاز میکند و بازنشستگان عزیز میتوانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمیناجتماعی به نشانی es.tamin.ir برای دریافت تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی اقدام کنند و انشاءلله در این مرحله به ۴۰ هزار نفر از این عزیزان که شرایط موردنیاز را داشته باشند، تسهیلات مالی اعطا خواهد شد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی درباره اهداف سفرهای استانی، با اشاره به اینکه حضور میدانی یکی از رویکردهای مهم دولت مردمی سیزدهم است، اظهار داشت: رئیسجمهور محترم خود بهعنوان نفر اول اجرایی کشور به صورت جدی در نقاط مختلف کشور حضور میدانی دارند و ما نیز به تبع رویکرد ارزشمند ایشان، برای ارزیابی نحوه خدمترسانی در مراکز بیمهای و درمانی سازمان تأمیناجتماعی و تشخیص اولویتهای میدانی، به استانهای مختلف سفر میکنیم و حضور ما در استان سمنان نیز بههمین منظور است.
وی ادامه داد: الحمدلله وضع کلی خدمات بیمهای سازمان تأمیناجتماعی در استان سمنان با وجود برخی مشکلات، خوب است. در حوزه درمان نیز برخی از بخشهای بیمارستان تأمیناجتماعی سمنان مثل بخش آی.سی.یو باید ترمیم میشد که این کار در کنار چند طرح توسعهای دیگر تا اواخر سال گذشته انجام شد و در حال حاضر هم توسعه درمانگاه سمنان را در دستور کار داریم که کل طرح حدود ۱۵درصد پیشرفت داشته است و باید روند آن تسریع شود.
موسوی با تأکید بر اینکه در حوزه درمان مستقیم که درمان رایگان است، خدمات سازمان تأمیناجتماعی نیاز به توسعه دارد، گفت: در استان سمنان نیز همچون سایر استانها، توسعه درمان مستقیم در دستور کار است که باید تلاش کنیم متخصصان موردنیاز مراکز درمانی تأمیناجتماعی را با کمک دانشگاه علوم پزشکی تأمین کنیم تا عمق تخصصی خدمات درمانی سازمان تأمیناجتماعی در استان سمنان افزایش یابد. البته ارزیابی امروز ما نشان میدهد که روند خدمترسانی در بیمارستان سمنان خوب است و در برخی بخشها بهلحاظ ترمیم و توسعه سامانه الکترونیکی باید اتفاقات تازهای بیفتد تا حقوق مردم به معنای واقعی ادا شود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت بیمه اتباع اظهار داشت: اتباع عزیزی که در کشور ما حضور قانونی دارند، بر اساس توافقات بینالمللی و زمینههای قانونی موجود، پس از اخذ مجوزهای قانونی و اشتغال قانونی میتوانند تحت پوشش بیمه تأمیناجتماعی قرار بگیرند و از خدمات بیمهای و درمانی بر اساس مقررات بینالمللی و ضوابط داخلی استفاده کنند. البته طرحهای توسعه پوشش بیمهای برای این عزیزان را نیز در دستور کار داریم که انشاءالله بهزودی اقدامات لازم در این خصوص انجام خواهد شد.
وی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص حمایتهای بیمهای از مبتلایان بیماریهای صعبالعلاج نیز گفت: در اینباره توافق اجرایی و عملیاتی خوبی را با سازمان بیمه سلامت و مدیرعامل محترم این مجموعه که متولی اصلی صندوق بیماران صعبالعلاج هستند، داشتیم و مقرر شد که هزینههای باقی مانده تا پایان تیرماه را ما پرداخت کنیم و بعد از پایان تیرماه نیز کل مابهالتفاوت بیمهای این عزیزان بهصورت غیرحضوری و الکترونیکی به بیمه سلامت ارجاع شده و پرداخت هم براساس ضوابط مربوط به آن صندوق به بیمهشدگان تأمیناجتماعی و همه آحاد جامعه انجام خواهد شد.