به گزارش برداشت روز، رمضانعلی سنگدوینی، نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس و عضو کمیسیون انرژی در گفتوگو با شمانیوز، درباره تقویت مسئولیت اجتماعی بانکها در برنامه هفتم توسعه گفت: به هر حال بانکها پشتوانه سرمایهگذاری هستند و اگر از سرمایهگذاری در کشور پشتیبانی نکنند عملاً نه اشتغالی ایجاد میشود و نه تولیدکنندهای تقویت خواهد شد و نه چرخ صنعت به گردش درخواهد آمد و لذا در برنامه هفتم توسعه باید برروی ظرفیت نظام بانکی بیشتر توجه و اهتمام ورزیده شود.
وی افزود: دولت باید زیرساخت سرمایهگذاری در بخش تولید و صنعت را آماده کند و اگر زیرساخت نباشد سرمایهگذار و تولیدکننده به دلیل هزینههای بالای تولید هیچگاه به این عرصه ورود پیدا نمیکنند. در برنامه هفتم توسعه باید طوری تدبیر شود که بانکها یا سرمایهگذار باشند یا حامی تولید در غیر این صورت نمیتوان انتظار عملکرد مثبتی را از برنامه هفتم داشت و به سرنوشت دیگر برنامهها دچار خواهد شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه برای بانکها مسئولیت اجتماعی تعریف شده و نمیتوان از مسئولیت اجتماعی بانکها غفلت کرد، گفت: محرومیتزدایی، ساخت مدرسه، حمایت از تولید، حمایت از ازدواج و فرزندآوری و کمک به بهبود معیشت و سلامت جامعه در زمره مسئولیتهای اجتماعی بانکها قابل تفسیر است.
سنگدوینی با اشاره به اهتمام مؤسسه ملل در زمینه انجام مسئولیتهای اجتماعی اظهار کرد: مؤسسه ملل کارهای خوبی را در بخش مسئولیت اجتماعی ، سرمایهگذاری و ایجاد زیرساختها انجام داده و ریسکهای زیادی کرده است. به عنوان مثال مؤسسه ملل در بخش صنعت استان گلستان سرمایهگذاریهایی را انجام داده و بیش از هزار میلیاردتومان برای توسعه صنعت استان سرمایهگذاری کرده است. مؤسسه ملل واقعاً در امر سرمایهگذاری و انجام مسئولیت اجتماعی به خوبی گام برداشته ولی اگر دولت زیرساختها را فراهم نکند، بانکها و مؤسسات مالی در پیشبرد اهداف مسئولیت اجتماعی با مشکل مواجه میشوند.
وی گفت: به نظر من دولت در بخش عمرانی حتماً باید برای تولیدکنندگان و سرمایهگذاران زیرساخت ایجاد کند و اگر زیرساخت ایجاد کند، از سویی موجب امیدواری سرمایهگذار میشود.