به گزارش برداشت روز، به نقل از روابطعمومی «ومعادن»، امین صفری، تاکید کرد: علت اینکه سال گذشته را به مطالعات اختصاص دادیم برای پیشبرد اصولی و حرفهای پروژه، با توجه به پیچیدگیها و عیار پایین معدن جانجا بود تا بتوانیم یک کارخانه با اسکیل مناسب و شرایط فنی بهینه احداث کنیم.
صفری ادامه داد: متناسب با طراحیهای صورتگرفته، ماشینآلات وارد معدن شده و تجهیز کارگاه در حال انجام است؛ تاکنون ده تراک وارد معدن شده که تعداد آن افزایش خواهد یافت.
معاون امور معادن و صنایع معدنی شرکت «ومعادن» خاطرنشان کرد: به زودی در این معدن عملیات باطلهبرداری و استخراج مواد معدنی اکسیدی مس آغاز میشود.
صفری افزود: طبق برنامهریزی، در مرحله اول با توجه به ماشینآلات حاضر در معدن اقدامات لازم برای ساخت هیپ صورت گرفته و عملیات هیپلیچینگ برای استحصال مس انجام میشود.
وی بیان کرد: در ادامه، کارشناسان مجموعه، مطالعات و آزمایشهای لازم جهت فرآوری ماده معدنی مس و طلا را انجام خواهند داد تا با توجه به نتیجه آن، طراحیهای اولیه مورد نیاز صورت گیرد.
صفری اضافه کرد: همزمان با انجام مطالعات فرآوری، مناقصه انتخاب پیمانکار EPC برای احداث کارخانه فلوتاسیون مس جانجا انجام خواهد شد.
وی اظهار داشت: به زودی عملیات معدنکاری آغاز خواهد شد و به موارات آن ثبت سفارش برای واردات تجهیزاتی که ساخت داخل ندارند، انجام میشود؛ با توجه به این که واردات این تجهیزات شرایط و پیچیدگیهای خاص خود را دارد، در راستای رعایت بخشنامههای متعددی که در این خصوص صادر شده است، برای پیشبرد به موقع پروژه در حال انجام اقدامات لازم هستیم.
امین صفری با اشاره به افزایش سرمایه ۲ هزار میلیارد تومانی جانجا، افزود: با توجه به این افزایش سرمایه، مشکلی در تأمین سرمایه نخواهیم داشت.
معاون امور معادن و صنایع معدنی شرکت «ومعادن» در پایان بیان کرد: پیشبینی میشود که اشتغالزایی مناسبی در سطح منطقه رقم خواهد خورد؛ بدین منظور دورههای آموزشی مناسب همچون اپراتوری ماشینآلات برای متقاضیان برگزار میشود و نهایت تلاش ما این است که کارشناسان و متخصصان ساکن در شهرهای اطراف معدن جانجا در اولویت گزینش باشند.