به گزارش برداشت روز، عباس اباذرینیا بیان کرد: یکی از پارامترهای مهم در حصول اطمینان از کیفیت نتایج، انجام مقایسات بین آزمایشگاهی و تعیین معیار جهت ارزیابی کیفیت نتایج آزمونها به شمار میرود. یکی از مشکلات پیش روی آزمایشگاههای کشور، نبود سازماندهنده آزمون کفایت (PT Body) در ماتریسهای موردنیاز و همچنین در صورت وجود، در برخی پارامترها، هزینههای زیاد آن است.
وی افزود: شرط لازم درخصوص برگزارکنندگان آزمون مهارت، دریافت گواهینامه استاندارد ISO17043 جهت انجام آزمونهای کفایت تخصصی است. ازاینرو، با توجه به نبود سازماندهنده آزمون کفایت تخصصی (PT Body) در کشور و در صورت وجود، پوشش جزئی آزمونهای کفایت تخصصی گندله و آهن اسفنجی در سطح بینالمللی، با مشارکت فولاد هرمزگان و آمادهسازی نمونههای آزمونهای شیمیایی گندله و آهن اسفنجی و انجام آزمونهای هموژنتی و پایداری در آزمایشگاه آهنسازی فولاد هرمزگان، با همکاری این شرکت و شرکت دانشبنیان پیشگامان کیفیت پاسارگاد، برای نخستین بار تمام آزمونهای شیمیایی گندله و آهن اسفنجی در دامنه استاندارد بینالمللی ISO 17043 قرار گرفت.
سرپرست آزمایشگاههای آهنسازی و مواد معدنی فولاد هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: هماکنون این آزمون بهصورت سالانه با حضور حدود ۳۰ شرکت فعال در زمینه تولید گندله و آهن اسفنجی برگزار میشود و عملکرد شرکتکنندگان در آزمونهای شیمایی گندله و آهن اسفنجی مورد بررسی قرار میگیرد. این آزمون علاوه بر جلوگیری از خروج ارز بهصورت سالانه از کشور و در دسترس قرار گرفتن تمام پارامترهای شیمایی گندله و آهن اسفنجی، همچنین موجب مقایسه عملکرد آزمایشگاههای فعال در صنعت گندله و آهن اسفنجی میشود.
روابط عمومی فولاد هرمزگان